Bordtennis / Regioner / Region Øst / Nyheter / Vellykket regioncup på Larkollen
podium gutter 15b.jpg

Vellykket regioncup på Larkollen

Vellykket regioncup på Larkollen

 

Regioncup 1 i Larkollen ble et vellykket stevne. Det var rett under 200 deltakere. Tidsskjemaet holdt fint, med full fres på alle bord. Siste finale lørdag startet rundt 1830, og søndag ca. 1755. Det ble spilt på 18 bord i Larkollhallen, 4 i gymsalen ved siden av, og noen få kamper på et bord i treningshallen på "mesaninen".

Det var som vanlig populært med pengepremier og sjokolade, mens de yngste fikk medaljer og sekker. 9 og 10 årsklassene fikk mange kamper i doble puljespill. B-sluttspill i nybegynnerklassene var også populært. Det var også mye fin bordtennis å se, en god del YouTube-baller som aldri kom på kamera, og god stemning på tribunen! Stemningen og oppførselen var også eksemplarisk, selv om det ble noen gule og et rødt kort fra overdommeren i løpet av helgen.

Mange hjelp til med dømming, noe som bidro sterkt til at stevnet kom i mål på en god måte. Tusen takk både til naboklubbene i Østfold, og til alle andre som bidro. Vi observerte bare blide fjes, og tror de fleste koste seg. Resultatene ligger på resultat.ondata.se og i vedlegget til denne saken. Stillingen sammenlagt vil bli oppdatert av regionen senere. Takk til alle som var innom i helgen!

Vedlagt ligger resultatlisten

Resultatliste komprimert, ferdigsp. klasser.pdf

Skrevet av: Karl- Børre Reite 

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping