Bordtennis / Regioner / Region Øst / Nyheter / Invitasjon til barneserien
idrettsglede1_FotoEirikFørde.jpg

Invitasjon til barneserien

Invitasjon til barneserie sesongen 2023/2024

Hei alle klubber i region øst!

Vi begynte sist sesong med seriespill for barn og unge. Det ønsker vi gjerne å fortsette med! Serien blir for gutter og jenter født i 2010-2014. Det vil bli delt inn i A-avdeling og B-avdeling. Det er valgfritt om man vil melde seg på i A- eller B-avdelingen. I A-avdelingen spiller de beste lagene! Vi anbefaler derfor en ranking på over 1000 poeng for spillere der, men det er ikke noen absolutt grense.

Når det gjelder A-avdelingene (vi håper på flere), vil resultater i alle enkeltkamper komme på bordtennis.no. Samlerundene vil ikke kollidere med 4.-5. divisjon. Det blir, hvis mulig, sluttspill.

Når det gjelder B-avdelingene, vil kun sluttresultatene og tabellene være synlig for andre. Samlerundene kan arrangeres i de oppsatte seriehelgene i terminlisten.

Alle kamper telles på rankingen både i A- og B-avdelingene.

Det vil bli pokaler og medaljer til de tre beste lagene i avdelingene, når hele serien er spilt, eller etter sluttspillet. Alle spillerne i serien får i tillegg en ekstra premie!

Det koster 500 kroner per lag. Det kreves lisens for spillere født i 2010 og 2011. For spillere som er 11 år i 2023 og yngre, er det ikke lisens.

Arrangørene får samme betaling som arrangørene i 4.-5. divisjon.

Samlerundene planlegges å starte i november, og de siste samlerundene blir etter påskeferien.

 

Påmeldingsfristen er fredag 13. oktober. Man kan melde på og av lag frem til påmeldingsfristen. Etter det er påmeldingen bindende.

Påmelding sendes til paameldingregionost@outlook.com

 

Vi ønsker følgende opplysninger i påmeldingen:

  • A eller B-avdeling:
  • Lagnavn:
  • Kontaktperson:
  • Epostadresse:
  • Mobilnummer:
  • Mulighet for å arrangere samlerunder (ja/nei), og om man i så fall kan arrangere halve (4 bord) eller hele (8 bord samlerunder):

 

Mvh

Claus Tjelle

Serieansvarlig Region Øst

paameldingregionost@outlook.com

Mobil: 95735339

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping