Bordtennis / Regioner / Region Øst / Nyheter / Bærekraft, helse og samfunn
Ren utøver .jpg

Bærekraft, helse og samfunn

Bærekraft, helse og samfunn

I disse dager starter bordtennisseriene i regi av Norges Bordtennisforbund Region Øst.

Mange har brukt svært mange treningstimer ved bordtennisbordene for å prestere best mulig, og andre søker kanskje mer felleskapets gleder.

Felles for oss alle er fair play, og ha gode sportslige opplevelser.

 

I den forbindelse vil det være nyttig å minne om at vi alle søker en ren bordtennis, fri fra juks.

 

Innen vår felles bordtennisfamilie ser vi alle at det er en høy standard i forhold til å følge regler, og slik bør det fortsette å være - noe annet ville være svært ødeleggende for sporten.

For at vi alle også videre skal sikre oss best mulig kunnskap, for ikke å trå feil, anbefaler herved NBFT Region Øst e-læringsprogrammet Ren Utøver og/ eller Ren klubb.

Ved å gjennomføre slike kurs vil man lære mer om regelverk, dopinglisten, dopingkontrollen, kosttilskudd og helsekonsekvenser.

Ser vi på antidoping Norge sin nettside  ser vi at dette er et viktig tema å jobbe med. https://www.antidoping.no/kontroll/dopingsak/oversikt?fbclid=IwAR2KD3a3tNVKopiHW04lgf9le08JcPhBuphvJXFtL7Fgw9UfyN9M27WcvEM

 

Om du som aktiv utøver og/ eller klubb ikke har tatt i bruk e-læringsprogrammet Ren Utøver enda så gjør hele Idretts-Norge en stor tjeneste: Ta dette i bruk med en gang.
Klikk på lenken https://renutover.no/

 

Lykke til!

 

Tekst: Jan-Egil Hauge Johansen Gyllenstjärna.

Bilde: renutover.no

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping