Bordtennis / Nyheter / 2023 / Yes, finale!
Foto: Tor Anders Rasmussen
Foto: Tor Anders Rasmussen

Yes, finale!

Aida Dahlen møtte tyske Juliane Wolf i formiddagens semifinale, og Aida leverte varene!

Sett 1: Vil mye!

 Aida vil mye i dette settet, men blir litt for utålmodig i sitt spill. Hun greier ikke helt å bygge opp spillet for å angripe de riktige ballene. Vår beste para damespiller spiller litt for hardt, virker litt stresset og blir med på tyskerens tempo. Derfor ikke den beste starten med 7-11.

Sett 2: Kjemper seg tilbake!

Jenta fra Sørlandet kjemper seg inn i det i løpet av det viktige andre-settet. Hen fremstår roligere og spiller mer tålmodig og skruen i spillet kommer mer til sin rett. Litt anspenthet og tap av enkle baller er det innimellom – og det blir et meget nervepirrende sett som hun heldigvis drar i land 13-11. Viktig!

Sett 3: Nå er du god, Aida!

Frk. Dahlen fremstår roligere og mer kontrollert i dette settet. Spiller taktisk god bordtennis og viser hvem som er sjefen! Slagene og plasseringene sitter der de skal. Vinner ganske så komfortabelt 6-11.

Et sterkt gjennomført sett av Aida!

Sett 4: Aida til EM-finale!

Norges beste kvinnelige para-spiller godt også i det fjerde. Trygt og godt spill med skru og en forehand som sitter bedre enn i starten av kampen, gjør at Norge er sikret en finaleplass i dette mesterskapet. Dog vinnes det marginalt med 11-9, men Aida er best gjennom hele settet.

Herlig! Vi gratulerer med finaleplass! Finalen spilles klokka 15:05 på bord 10.

https://www.youtube.com/@ITTFWorld/streams

PS! I finalen møter Aida noe overrakende hjemmehåp Grace Williams, som slo franske Kamkasomphou 3-2 i den andre semifinalen.

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping