Bordtennis / Arrangementer / NM-2024 / NM for junior/eldre junior / Nyheter / Martin Frøseth og Sebastian Flaaten vant herrer junior double
Martin Frøseth og Sebastian Flaaten vant herrer junior double. Foto: Brage Titlestad, NBTF
Martin Frøseth og Sebastian Flaaten vant herrer junior double. Foto: Brage Titlestad, NBTF

Martin Frøseth og Sebastian Flaaten vant herrer junior double

Martin Frøseth fortsatte lørdag i vinnersporet etter lag-gullet kvelden før, i Haukelandshallen.

Tingvoll-gutten som til daglig satser i Halmstad, spilte double med Fornebu-spiller Sebastian Flaaten. I finalen møtte de Fokus-spillerne Khai Noah Lam og Mats Aagaard Torum. I denne kampen kontrollerte de inn første sett 11-5, men så slo Fokus-paret tilbake med seier 12-10 i andre. I tredje sett var det jevnt hele veien før Frøseth og Flaaten vant de viktigste, avgjørende ballene og tok settet 11-8. Khai og Mats ga likevel ikke opp og fightet hardt gjennom fjerde sett som ble svært jevnt. Til slutt var det Martin og Sebastian som vant det jevne settet 11-9 og kunne krone seg som Norgesmestere i herrer junior.

Bronsemedaljene gikk til Philip Aasen og Alafandy Abdarrazzaq fra Fornebu som tapte 0-3. I den andre semifinalen måtte derimot Khai og Mats kjempe veldig hardt i en fem-setter mot Michael Farnes og Petter Mortensen, der to av settene måte ha ekstraballer.

Her finnes nyheter fra junior-NM

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping