Bordtennis / Arrangementer / NM-2024 / Hoved-NM 2024 / Nyheter / Senior NM i bordtennis på Lillehammer er over og Vind IL skal ha honnør
Foto: Ketil Gjerde
Foto: Ketil Gjerde

Senior NM i bordtennis på Lillehammer er over og Vind IL skal ha honnør

I dialog med Norges Bordtennisforbund (NBTF) påtok Vind IL fra Gjøvik seg å være teknisk arrangør av senior NM i bordtennis i Håkons Hall på Lillehammer mellom 22. og 24.mars 2024.

Daglig leder Ketil Gjerde samt Morten Stenvold, Lars Petter Gudim og et dusin til fra bordtennisgruppa i klubben har både rigget opp hallen med bord, barrierer, dommerbord, rødt Taraflex gulv, flott dekorert pall med mere og stått for nedriggingen. De har også vært ansvarlig for hotellbestillinger og stilt minibuss til disposisjon for kjøring tur/retur mellom hoteller i sentrum og Håkons Hall til parautøvere og funksjonærer.

Oppdraget fra Norges Bordtennisforbund tok de på strak arm, selv om utfordringen var om de hadde nok ressurser og bordtenniskompetanse.

Dette ordnet seg heldigvis underveis ved å avholde regionsdommerkurs ved Erik Bergerseter (som er regiondommerkontakt i region Øst).

Vind IL har også et medlem som er en dyktig internasjonal dommer, og det er Odd Tancred Olsen.

De har også fått god oppfølging av teknisk delegert Karl Børre Reite. Og Vind gjengen har vært bevisste på at dugnadsarbeid skaper fellesskap.

Vind IL har hele 1.800 medlemmer, har mange aktivitetstilbud, har flere i jobb/seks årsverk og er nest største idrettsforening i Innlandet.

De er i utgangspunktet en breddeklubb, men har også tilbud for toppidrett for de som satser.

Anlegget til Vind IL er på 55 mål og 8.000 kvm er under tak. I tillegg har bordtennisgruppa treninger i en gymnastikksal.

Visjonene til klubben er «Topp kvalitet» og «Ren idrettsglede» som de har i fokus i alle sammenhenger.

Det er også hyggelig å formidle at klubben kontinuerlig har påtatt seg mye samfunnsansvar.

For eksempel deltar hele 140 barn på etter skoletilbud. I tillegg har de åpent aktivitetstilbud inkludert bordtennis i anleggene for ungdom mellom 13 og 19 år på lørdager mellom klokken 18 og 22. Ukentlig er det aktivitetstilbud for pensjonister som bowls, bordtennis, torsdagskaffe og ordinære dugnader på anlegget.

Det har vært flere kjente medlemmer i Vind IL, skal noen fremheves er nok det tidligere skipresident Erik Røste, som blant annet var skitrener der på 1980 tallet. Tidligere landslagstrener for langrenn Åge Skinstad, fotballspiller Tommy Stenersen (NM vinner for Stabæk) er andre fremtrendende Vind’ere.

Norges Bordtennisforbund takker Vind IL for innsatsen, de har gjort en fremragende jobb! Samarbeid gjør mester.

Bordtennis hele livet

 

 

 

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO Amedia AS VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping