Bordtennis / Regioner / Region Øst / Nyheter / Invitasjon til yngre serien og 6. divisjon 24/25
idrettsglede1_FotoEirikFørde.jpg

Invitasjon til yngre serien og 6. divisjon 24/25

Invitasjon seriespill 2024/2025

Hei alle klubber i region øst!

YNGRESERIE

Region Øst inviterer igjen til en yngreserie. Forrige sesong var vi åtte lag. Det ble en flott avdeling med lag fra Njård, Klemetsrud, Fredrikstad, Oppegård og Oslo BTK. Serien er lik den i 4.-5. divisjon med tremannslag og samlerunder i helgene. Hvilke helger det blir, må vi komme tilbake til. Vi regner med at kampene blir spilt i eller nær Oslo.

Alle som fyller 13 år i 2024 kan delta i yngreserien. Det vil si de som er født i 2011 eller senere. Det er ikke rankingpoeng. Spillerne behøver altså ikke å være registrert i rankingen eller ha lisens, selv om vi kan anbefale det. Informasjon om lisens her.

Alle spillerne får premie! Påmeldingsavgiften er 500 kroner per lag.

Påmeldingsfristen er 10. oktober. Skriv gjerne om dere kan arrangere samlerunder, og eventuelt når. Region Øst betaler cirka 180 kroner per lagkamp til arrangører.

6. DIVISJON

Nytt av året er, at vi også inviterer til en 6. divisjon. Her kan alle spillere fra 9 år og oppover delta. Det er tremannslag, som i 4.-5. divisjon. På samme måte som med yngreserien kan dette være en flott måte å teste seriespill på uten altfor tøff motstand. Det er ikke rankingpoeng, og lisens behøves ikke. Vi kan likevel anbefale lisens, fordi den inkluderer en forsikring til spillere. Informasjon om lisens er her.

Vi regner med at noen av kampene vil arrangeres utenfor Oslo i 6. divisjon. Er det for eksempel nok lag til en serie øst for Oslo? En må uansett regne med litt kjøring til spillstedene. Skriv om dere vil arrangere samlerunder, og gjerne når. Region Øst betaler arrangørene det samme som i 4.-5. divisjon.

Det blir premier til de beste lagene og til alle yngre spillere. Påmeldingsavgiften er 500 kroner per lag. Påmeldingsfristen er 10. oktober.


Begge disse seriene kan fungere som et første skritt på vei til 4.-5. divisjon. Njård har for eksempel for første gang med to lag i 4. divisjon denne sesongen, etter å ha deltatt i yngreserien forrige sesong.

Påmelding eller eventuelle andre henvendelser kan sendes til regionostdivisjon@outlook.com eller til jan.berner@olympian.org

Skrevet av: Claus Tjelle

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping