Bordtennis / Nyheter / 2024 / VIL DU SE TOPP INTERNASJONAL JUNIORBORDTENNIS?
Foto: NBTF
Foto: NBTF

VIL DU SE TOPP INTERNASJONAL JUNIORBORDTENNIS?

Hvis du vil se topp internasjonal juniorbordtennis, bør du ta turen til Oslofjord Convention Center i Sandefjord 10-16. juni.

WTT Youth Contender Sandefjord starter 10. juni. Her er det spillere fra 35 land og 5 kontinenter, bl.a. fra Korea, Chinese Taipei, India, Uganda, England og USA. Flere av spillerne er på topp 50 og topp 20 på verdensrankingen. Sverige stiller også sterkt bl.a. med den nybakte europamesteren i 13-årsklassen Siri Benjegård. Norge stiller med en stor tropp, bl.a. med Kongepokalvinner Christine Kalvatn, og sølvmedaljevinneren fra hoved-NM Khai Noah Lam. 

Helgen 14-16. juni er det klart for NETU Youth Championships, med spillere fra hele Norden og Baltikum. Det starter med lagklasser i kadett og junior, og avsluttes med singleklasser. 

Bordtennis ses best på plass! Spesielt gjelder dette WTT Youth Contender Sandefjord. Her har vi dessverre ikke mulighet til å streame stevnet, bortsett fra det spillerne eventuelt filmer selv. Fra NETU kan det tenkes at noen kamper blir streamet. 

Det er gratis inngang hele uken. Dersom dere vil bo på Oslofjord, send oss en e-post. 

 

 

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping