Bordtennis / Nyheter / 2024 / Uttak Ungdoms EM
2024_EYC_logo-color_Malmo_94592_f_550x0.jpg

Uttak Ungdoms EM

Norge deltar i Ungdoms EM som arrangeres i Malmö 12-21. juli

Fölgende spillere har blitt tatt ut til mesterskapet:

Damer junior

Christine Kalvatn, Fokus (et år til i klassen)
Vunnet 10 NM-gull, Stigaligaen og årets lagspiller i ligaen. Har blant annet 2.plass i Sweden Tour U19 i Rekordspelen fra Sweden Tour gjennom sesongen. Rykket opp i Pingisligaen i Sverige med Kosta.
Går på Wang Toppidrett.

Susanne Flor Wilhelmsen, Trondheim (tre år til i klassen)
Har prestert jevnt og godt gjennom sesongen og vist god framgang, nesten 300 poeng på onlinerankingen blant annet. God i Stigaligaen, andreplass i Topp 8, og NM-sølv i damer eldre junior.
Flytter til Lørenskog til høsten for å begynne på Wang Toppidrett.

Filippa Skjøld-Hinze, Fokus (siste år i klassen)
22-7 i kvote for Lessebo i divisjon 1 Sødra og dermed blant seriens beste spillere. Sterkt Safirs Internasjonale, slo blant annet Sverige jr-landslagsspiller Alice Nilson. Gode resultater spesielt i Stigaligaen i Norge. 
Går på Wang Toppidrett.

Elsa Sander Bornø, Fokus (to år til i klassen)
20-11 i kvote for Lessebo i divisjon 1 sødra for Lessebo. Kvartfinale i Sweden Tour Rekordspelen piker 16. Jevnt over stabile resultater nasjonalt i både Stigaliga, NC og NMer. Semifinale i både JR og EJR single på NM blant annet. 
Går på Wang Toppidrett.

Vivian Huynh, B-72 (siste år i klassen)
Kun tatt ut til individuelle klasser. Skadeplaget gjennom sesongen, men høyt toppnivå. Finale i JR NM.

Lagleder: Eirik Ansnes

 

Herrer junior

Martin Frøseth, Tingvoll (et år til i klassen)

Har prestert på jevnt høyt nivå internasjonalt gjennom sesongen. Var i kvartfine i U19 på WTT i Portugal og 1/8 finale i WTT Spania. Kvote 11-8 i Superettan i SWE. Kvart i NM senior, finale NM junior, semi NM eldre junior.

Khai Noah Lam, Fokus (to år til i klassen)

Har prestert på jevnt høyt nivå internasjonalt gjennom sesongen. Var i kvartfine i U17 på WTT i Portugal og 1/8 finale i U17 i WTT Spania. Kvote 7-9 i Superettan i SWE. Finale NM senior, vant NM junior, semi NM eldre junior.

Sebastian Flaatten, Fornebu (et år til i klassen)

Har vist bra utvikling gjennom sesongen. Kvote 25-9 i Div 1 SWE. Vunnet mange gode kamper i Stiga ligaen (Yusuke Matsuoka, Oba Ryuya blant annet), kvote 14-12. Semifinale i NM junior.

Felix Bøhler Thomassen, Fokus (et år til i klassen)

Har hatt litt svingete sesong pga skader, men viser bra fremgang siste perioden. Kvote 19-14 i Div 1 SWE. Semifinale både i NM junior og NM eldre junior.

Lagleder: Marcus Sjöberg

 

Jenter kadett

Maja Pettersen Kvinge, Kobra (siste år i klassen)

Har hatt en jevn sesong og utviklet seg bra. Har spilt både serie i Sverige og Dameserien i Norge. Har spilt bra i Sveden tour, vunnet blant annet mot en av beste svenske kadetter Laurynne Cabardo.

Malene Karlsrud, Harestua (et år til i klassen)

Satser hardt og har hatt en bra sesong. Har utviklet seg mye både teknisk og fysisk. Deltar på Sveden tour og andre turneringer (Riga open) i andre land som er veldig viktig utviklingen pga få jenter som spiller i Norge.

Emma Kjølsø, Harestua (et år til i klassen)

Har utviklet seg veldig mye i løpet av sesongen. Deltar på på Sweden Tour og andre turneringer (Riga open) i andre land som er veldig viktig for utviklingen pga få jenter som spiller i Norge.  

Lagleder: Gundars Rusis

 

Gutter kadett

Jonas Frøseth, Tingvoll (siste år i klassen)

Har satset hardt gjennom mange år. Gode resultater i NM yngre (finale i G15) og NM junior (seier i lag, kvart i junior single). Har spilt mange Sveden Tour kommet blant annet til kvartfinale i Eslöv, 1/8 Safirs.

Nikolai Sigvaldsen, B-72 (et er til i klassen)

Stor fremgang/utvikling i løpet av sesongen. Stabile resultater både i Norge og på Sweden Tour. Blant annet semifinale både i Sweden Tour Safir International og Sweden Tour Söderspelen.

Sebastian Konow, B-72 (et år til i klassen)

Veldig stor fremgang i sesongen 23-24. Sebastian har utviklet spillet sitt mye i det siste tiden. Viser gode resultater både i Norge og Sverige. Han vant gutter 13 på NM yngre, var i semifinale i Sweden Tour Söderspelen.

Lagleder: Sindre Åteigen

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping