Bordtennis / Arrangementer / NM-2024 / NM for veteraner / Nyheter / Tusen takk til Randesund IL-BTG og Lia IL-BTG for et meget bra gjennomført arrangement!
Foto: Helge N. Olsen.
Foto: Helge N. Olsen.

Tusen takk til Randesund IL-BTG og Lia IL-BTG for et meget bra gjennomført arrangement!

Årets norske mesterskap for veteraner er ferdigspilt, og 219 fornøyde veteraner har tilbrakt tre hele dager i Sukkevannhallen i Kristiansand. Det er konkurrert i 29 klasser, herav 6 lagklasser, 13 singleklasser og 11 doubleklasser.

Mesterskapet var det største gjennom tidene, og det var krevende å forberede og gjennomføre. Sukkevannhallen ble rigget torsdag kveld, med 35 bord og tilhørende utstyr. I sekretariatet arbeidet Jens Salvesen, Phuc Tran, Benny Sandmo og Ken Vidar Johansen, de to sistnevnte henholdsvis som overdommer og assisterende overdommer, og Øivind Eriksen var teknisk delegert. En stor stab fra Randesund IL og Lia IL bidro også, og alle disse gjorde en kjempejobb.

Dommere.jpg

Arrangørene stilte opp med mange dommere. Det var flott å se både gamle og nye ansikter som gjorde en strålende jobb!

Under veteranmesterskap er det vanlig med en tilhørende bankett, og veteran-NM i Kristiansand var intet unntak. Snaue 200 festkledde veteraner tilbragte noen sosiale timer sammen lørdag kveld, med middag, festtaler og prisutdeling av leder av veterankomiteen og NBTFs representant Anne Haug.

Tusen takk til de to Agderklubbene Randesund IL-BTG og Lia IL-BTG, for et meget bra gjennomført arrangement!

 

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping