Bordtennis / Arrangementer / NM-2024 / NM for veteraner / Nyheter / Rekordstort veteran-NM i Kristiansand i helga
Foto:NBTF
Foto:NBTF

Rekordstort veteran-NM i Kristiansand i helga

Årets nest siste norske mesterskap er veteran-NM. Det spilles i Sukkevannhallen i Kristiansand fredag 24. – søndag 26. mai, og arrangeres av Randesund IL og Lia IL. Når påmeldingsfristen gikk ut var 219 spillere påmeldt, og det er seks spillere flere enn den tidligere rekorden på 213 spillere i Kobra BTKs veteran-NM i 2018, som ble avviklet i svenske Charlottenberg. En strålende fornøyd NM-general, Jens Salvesen, har jevnlig oppdatert NBTF om påmeldingene, og det ble tidlig klart at en stor del av det norske veteranmiljøet ville til Kristiansand i mai.

Fredagen spilles lagklassene, med start kl. 12:00, mens de individuelle klassene som vanlig spilles lørdagen og søndagen. Totalt spilles 29 mesterskapsklasser, og det spilles ikke uoffisielle klasser i år. Det er 6 lagklasser, 13 singleklasser, 6 doubleklasser og 4 mixed doubleklasser. To haller benyttes, begge med 16 bord, i tillegg til en mindre hall som kun benyttes til trening. Overdommer er Benny Sandmo, assisterende overdommer Ken Vidar Johansen, og teknisk delegert er Øivind Eriksen.

Veteranbordtennisen vokser og vokser. 20. og 21. april var det nord-europeisk mesterskap i Helsinki, med god deltakelse, også fra Norge. Forrige helg var det hele 523 deltakere i det svenske veteranmesterskapet, ny rekord for nabolandet vårt. Og en drøy måned etter vårt mesterskap er det Veteran-VM i Roma, med fantastiske 6.200 deltakere.

De fleste NM-deltakerne og arrangørstaben deltar selvsagt på NM-banketten, som går av stabelen på Scandic Kristiansand Bystranda lørdag kveld. En stor stab fra Randesund IL og Lia IL, med Jens Salvesen og Phuc Cao Tran i stevneledelsen, er meget godt forberedt til NM-helga, og alt ligger til rette for et vellykket og rekordstort veteranmesterskap, denne gangen på "det blide Sørlandet".     

Her finnes nyheter fra NM for veteraner

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping