Foto: Helge N. Olsen, NBTF.
Foto: Helge N. Olsen, NBTF.

3.dag WTT Youth , Sandefjord

Nok en dag med mange norske spillere i aksjon, og noen seire ble det i dag også. Inn i morgendagens sluttspill i U15 og U19 får vi med oss Christine Kalvatn, Khai Lam, Martin Frøseth og Dylan Tang - alle som nr.2 i sine respektive puljer.

Dagens høydepunkt for undertegnede ble Khai’s kamp om gruppeseier mot en sterk deff fra Taiwan. Etter en noe forsiktig start lå han under 0-2, men derfra og inn tok kampen fyr. Khai vinner 3.sett etter solid spill, og leder 10-7 i 4. I denne perioden var vi vitne til utrolig mange meget velspilte dueller. Og selv om poengene ikke gikk i vår manns favør fra 10-7, ble vi vitne til noen ganske utrolige poeng. I nesten hver ball satt vi med inntrykket av at Kai hadde gjort mer enn nok til å vinne poenget, men den asiatiske deffen gjorde noen fantastiske redninger og fikk ballen tilbake på bordet fra nærmest umulige posisjoner. Det ble til slutt tap, men denne kampen hadde vært verd inngangspenger. Underholdende og god bordtennis! 

 

Ellers ble det mye tap i dag også for våre gutter og jenter. Det er likevel ingen grunn for å grave seg ned - det var mye positivt å ta med seg. Innstillingen som vises synes jeg er verd å nevne. Selv om man ligger under med klare marginer og taper sett, ser vi at spillerne kjemper videre og er konsentrert på hver ball. 

 

Dette er det mye læring i. Det er bare å håpe at de også tar med seg dette videre inn i treningshverdagen ute i sine respektive klubber. Da skal vi være litt nærmere neste gang sjansen byr seg! 

Bordtennis-wtt Norge (worldtabletennis.com)

 

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping