Vind tok poeng mot serieleder Hvam i 3.divisjon avdeling B.

276
Hvam IL

Tekst: Egil Hauge
Foto: Kenneth Zeiffert

Det gir mye positiv energi når bygdelagene møtes i denne 3.divisjonsavdelingen. Her er det lag fra Jevnaker, Hamar, Gjøvik, Kongsvinger, Eidsvoll, Årnes og Bærum. Tilbakemeldinger fra spillerne er at det er god stemning, spillere i alle aldre, av begge kjønn samt fart og spenning. Dette var nok en vellykket bordtennisdag for mange..

I matchen mellom Vind og Hvam var det severdige og meget spennende kamper. Hvam vant begge doublekampene, mens Vind fikk med seg begge femsettskampene med to ballers margin i avgjørende. Poengdeling var derfor et rettferdig resultat.

Både Kobra BTK OG Nordre Eidsvoll IL tok med seg fire poeng hver og nærmer seg serielederen. Etter halvspilt serie har Hvam IL 11 poeng av 12 mulige, mens KOBRA BTK følger hakk i hæl med 10 poeng. På bronseplass så langt har Nordre Eidsvoll IL plassert seg sikkert med sine 8 poeng. Ham-Kam ligger under streken, og har så langt ikke sanket med seg noen poeng.

Status etter dagens serierunde er et Christer Mårtensson fra Hvam IL troner øverst som årets lagspiller, mens Daniels Kogans fra KOBRA BTK følger nærmest.

Fornebu BTK oppfattes alltid som en god arrangør, også denne gangen!