VETERANER TIL EM I HELSINGBORG

153

Tekst: Unni Halvorsen
Photo: Knut Helseth

60 norske veteranspillere skal delta i Veteran-EM i Helsingborg 26. juni – 1. juli. Totalt er det 2.100 spillere fra hele Europa som er med.

Puljespill i singel foregår mandag og tirsdag er det double. Onsdag er spillefri og torsdag/fredag avvikles sluttspill i A- og B-klasser. Semi/finaler spilles på lørdag … og vi håper så klart at noen fra Norge er med her

Her er tidsskjemaet for puljespillet:Unni Halvorsen sitt bilde.

Puljetrekningene skal være tilgjengelige på nett senest mandag 19. juni og kan ses på (http://evc2017.com/).

Når vi er ”ute” og spiller er det vanlig at man har med smågaver til sine motstandere (og man får også). Dette er en veldig hyggelig gest. I fjor fikk vi laget noen flotte pins – og de kan kjøpes hos CARA A/S Sportservice for 10 kr/stk. (Bestilles på mail til caraas@online.no).

Vi har en side på Facebook – ”NORGES BT-VETERANER”. Der prøver vi å legge så mye aktuell informasjon som mulig for oss veteranspillere. Vi legger også ut bilder fra ulike arrangementer og har innimellom små konkurranser etc.

Er du på Facebook og ønsker å bli medlem i gruppa, ta kontakt så fikser vi det. Om du ikke er på Face, men lurer på noe, er det bare hyggelig om du tar kontakt da også!. (unni.wang.halvorsen@gmail.com)

Heia Norge!