«Verdens Bordtennisdag» fredag 6.april 2018

  223

  Det er det internasjonale bordtennisforbundet, ITTF, oppfordrer ber alle land over hele verden om å arrangere en bordtennisaktivitet denne dagen. Som dere kanskje vet så er bordtennis verdens mest utbredte idrett med 226 medlemsland. Det finnes ikke flere land i verden, så absolutt alle er medlemmer i en stor bordtennisfamilie i ITTF.

  På denne linken http://www.tt4all.com finner dere plakater og mer informasjon om denne verdensomspennende aktivitetsdagen. Vi oppfordrer derfor alle bordtennisklubber, skoler, fritidsklubber og bedrifter til å delta i «Verdens Bordtennisdag» fredag 6.april. Dersom det ikke skulle passe å ha en aktivitet denne fredagen så bruk gjerne hele helgen.

  https://docs.wixstatic.com/ugd/ffa962_9b04f96b1cb7467ba45861e581967cc8.pdf

  Forslag til aktiviteter:
  Bordtennisturnering: Dere som allerede har en bordtennisturnering/stevne denne helgen kan jo bare gjøre litt ekstra ut av det, avholde et stort rundbord, sett på musikk og ta bilder.
  Drive-in-cup: Arranger en drive – in – cup med sjåførklasse slik at dere også engasjerer foreldrene
  Fritidsklubber: Inviter nærmeste fritidsklubb til en åpen ungdomsaktivitet på fredag/lørdag. Kanskje kan det bli noen nye medlemmer ut av et gøyalt bordtennistreff.
  Flykningmottak: Slå et slag for alle barn, ungdommer og voksne som er på landets mange flyktningmottak. Gjennomfør en bordtennisaktivitet på mottaket, eller inviter dem til klubben.
  Arranger en skoleturnering: På utebord i snøen? Her kan det bli mange kule bilder
  Klubbturnering: Arranger en gøyal, annerledes klubbturnering. «Ping Pong Challenge»
  Oppvisning: Arranger oppvisninger på skolen, på kjøpesentre, i parker

  Registrer aktiviteten deres på http://www.tt4all.com og legg ut gøyale bilder fra aktivitetene deres så blir dere en del av en verdensomspennende bordtennisdag.

  Lykke til
  Svenn-Erik Nordby
  Gen.sek

  Fristen går ut: 06.04.2016