Vellykket veteran-trening på Larkollen

441
Vellykket veteran-trening på Larkollen med Japsko/Nordic Tabletennis.

Tekst og foto: Unni Halvorsen

Fire spente trenere tok i mot 30 supermotiverte voksne/veteraner, fra 10 forskjellige klubber, lørdag 2. mars på Larkollen. De fire var Marcus Sjöberg og Anton Åkesson fra Japsko, Gundars Rusis fra Kobra og Andres Metssalu fra Larkollen.

For første gang var det duket for en helt egen «veteran-samling» – 2 dager med 2 økter per dag, hver på 2,5 time! At treningen var lagt til naturskjønne Larkollen med Støtvig hotell som overnattingssted, satte jo ekstra spiss på helgen.

«God lunsj på Losen»

Mellom treningsøktene ble det inntatt lunsj på Losen kaffe – et herlig rustikt sted med varm og god atmosfære. God mat og god service.

Øktene var fulle av spennende øvelser som passet for alle, og god fellesinstruksjon ble hyppig gitt av Markus og Anton! Det ble kinatrening for flere av deltagerne og trenerne gikk hele tiden rundt og ga tips og råd/veiledning til alle og enhver – ingen ble oversett/utelatt uansett nivå. Siste del av økt 2 på søndag var viet turnering og det ble mange flotte kamper på alle sammen.

Både Gundars og Andres syns det var helt utrolig fantastisk å jobbe med denne gjengen. Makan til entusiasme, lærevillighet og takknemlighet hadde de ikke vært med på tidligere! De uttrykte at de var helt klare for neste samling hvis bare dato passet i deres daglige hektiske program. Og ny samling blir det garantert – forberedelser er allerede igangsatt …

Andres og Gundars: «Dette var helt fantastisk»

Den sosiale biten er jo absolutt en del av veteran-miljøet. Etter siste økt på lørdag slappet de fleste av i badeparadiset på Støtvig Hotell. Deilig å løse opp muskler i varmt vann/boblebad og badstuer. Felles middag på lørdag kveld var jo helt på sin plass, også dette ble inntatt på Losen. At konkurranse-instinktet er stort også blant oss veteraner kom svært tydelig frem etter middagen da det ble arrangert Quiz … skikkelig ivrige deltagere … men heldigvis kom alle «på pallen» fordi det ble dannet 3 store lag.

Dagen etter samlingen fikk alle deltagerne en veldig hyggelig takke-mail fra Anton/Japsko med oppsummering fra helgen pluss informasjon om alle øvelsene vi hadde gjennomgått. Mer proff enn dette kan det vel knapt bli.

Instruksjon

Om veteranene i sør/vest/midt/nord kunne tenke seg en egen tilsvarende samling er det bare å ta kontakt med Nordic Tabletennis/Japsko – de stiller opp!

Vi veterandamene i region Øst er ganske privilegerte – vi skal også ha en egen dag-samling 11. mai i regi av Laura/Yvonne fra Klemetsrud. Vet at alle gleder seg veldig til dette.

«To fine Fokus-fyrer tar seg en pust i bakken»