Velkjente «gutter» fra Fjellkameratene og vest

503

Tekst: Egil Hauge
Foto: Ghassan Chaer

Til trøderhovedstaden kom sju freske legender til årets veteran NM. Det er så viktig at personer med kunnskap fra historien og kompetanse om bordtennis er med på å dele denne. Alle de sju representerer nå Fjellkameratene, selv om noen er Sportsklubben Heros «gutter».

Odd Monsen og Svein Solheim gjorde comeback bak bordtennisbordet i fjor, mens Gunnar Wedøe først har fått trent igjen fra januar i år. Svein Nesøy, Kjell Lygren, Gunnar Greve og Arne Synnevåg har vært å se i Haukelandshallen i lengre tid. Der trener flere regelmessig to dager i uka. Flere av spillerne er også ivrige med i bedriftsspill.

Fjellkameratene stilte med to lag i 60 års klassen for herrer lag. Arne fikk ikke spilt lag, da han er eneste 70-åring fra klubben fra vest.

Til historien hører det med at sistnevnte ble med sin far og trente bordtennis som 5-6 åring, og startet systematisk å trene i sammen med flere kamerater når han var 15-16 år, og det var naturlig å at klubben ble Fjellkameratene. Det har blitt noen tiår med bordtennis, selv om det i perioder har vært kortere eller lengre opphold fra sporten.

For øvrig gir Arne klar melding til arrangøren Vikåsen at dette har vært et knallbra arrangement på alle måter.