Ungdoms EM

52

Fredag 10.juli braker det løs i EM for Ungdom i Bratislava i Slovakia. Dette er det største en ung norsk bordtennisspiller kan være med på. Her er alle de beste med.

Norge sender lag i de klasser hvor vi holder europeisk klasse og kan vinne kamper. EM er et arrangement hvor man reiser for å prestere. EM er en god målestokk på hvor gode våre beste yngre spillere er i forhold til andre lag i Europa. Spesielt lagklassene første del av mesterskapet viser dette.

De spillere som skal representere Norge har god grunn til å være stolte over uttaket. De skal også vite at når de blir sendt til Bratislava er det fordi de er vurdert så gode at de kan vinne flere kamper der nede. Det er derfor ingen grunn til å ha for stor respekt for motstanderne. Dere er godt forberedt.

Vi har med flere spillere som er med i EM for første gang. Senk skuldrene og kos dere. Får dere dårlig start så rådfør dere med trenerne og finn ny motivasjon videre i mesterskapet.

EM er også et fint mesterskap for foreldre til spillerne. Disse bruker ofte å holde sammen på kveldene og i hallen. Bratislava er en hyggelig by på kveldstid og båttur til Wien anbefales. Kos dere og nyt god bordtennis.

Takk til landslagstrenere, sportssjef og andre i styre og stell som har lagt til rette for gode forberedeler. Svært god sparring og et godt opplegg forøvrig. Takk også for god artikkel på hjemmesiden for laguttak og begrunnelser for dem, samt begrunnelse for hvorfor vi ikke sender lag i kadett jenter. God informasjon ut til bordtennis-Norge er viktig.

Vi prøver å holde dere oppdatert her på hjemmesiden i tillegg til å ha linker til arrangørens hjemmesider øverst på sidene. Vi bordtennis-nerder vil jo gjerne se alle resultater og gjerne se det mens det pågår (live-score). Som regel bruker arrangør å ha 2 bord det er live-sending på.

På vegne av hele bordtennis-Norge

Lykke til ! Heia Norge !

Erik Lindholm Christian Ibenfeldt
President Vise president