Trøndersk seriespill en kjempesuksess

225

Bildet: Forrige års totalvinnere. Ola Bidtnes første plass foran Aniela Yordanova og Arild Vinjor. Deltakerne får poeng hver runde basert på plassering.

Region Midt og Trondheim BTK arrangerer denne helgen første runde av Japsko Individuelt seriespill. Individuelt seriespill i Møre og Romsdal har Molde BTK i regi av Terje Fossheim arrangert i mange år.  Trøndersk seriespill går igang med sin tredje sesong lørdag 17. oktober.

Seriespillet er ment å gi en god opplevelse for alle spillere uavhengig av nivå. Alle divisjonene er delt inn etter nivå; så uansett om du er nybegynner med 1 trening bak deg eller en mangeårig veteran så skal du få jevne kamper og gode opplevelser når du deltar.

Seriespillet er en “singledivisjon”, dvs hvor man spiller som enkeltpersoner i en divisjon over flere runder, hvor det da blir opp- og nedrykk. Dette gir alle spillere mange jevne kamper og gode utfordringer. Seriespillet er sanksjonert av NBTF, og gir rankingpoeng på norgesrankingen – og er derfor lisenspliktig (for de som er født i 2008 eller tidligere).

Forrige sesong var det 7 spillere som spilte alle rundene:

Til helgen er det påmeldt 59 spillere fra 5 ulike klubber. Arrangørklubben har hele 47 deltakere.

Mer informasjon og tidsskjema finnes her