TRENERSEMINAR 17.- 18. AUGUST 2019 I OSLO

470

NORGES BORDTENNISFORBUND – INVITERER TIL TRENERSEMINAR 17.- 18. AUGUST 2019 TOPPIDRETTSSENTRET OSLO

Målgruppe:
Landslagstrenere, trenere i eliteserieklubbene, samt trenere med trener 2 og trener 3 utdannelse, som jobber aktivt på klubb, regionalt eller nasjonalt nivå. Det vil også være 5 plasser til ungdomstrenere.

Målsetningen:
Er at deltakerne på seminaret skal bidra til at trenerne kan lære av hverandre, og på den måten sammen sørge for å bidra til at spillerne, og norsk bordtennis får bedre forutsetninger i den daglige treningen. Dette gjelder både på det tekniske arbeidet som gjøres i det daglige, men også på mer overordnet plan. Det vil være ulike foredragsholdere og gode muligheter for diskusjon rundt ulike utfordringer som norske trenere stilles ovenfor i det daglige treningsarbeidet.

Start – Avslutning:
Start lørdag 11:00 – avsluttes søndag 16:00.

Økonomi:
NBTF dekker utgifter knyttet til samlingen. Foredragsholdere, middag lørdag, lunsj søndag, kaffe, frukt, møtelokaler etc. Reise dekkes av den enkelte.

Overnatting:
Det er holdt av 10 sengeplasser for de som ønsker overnatting, de som kommer fra andre deler av landet vil bli prioritert. Kontakt for reservasjon. Førstemann til mølla prinsippet gjelder.

Påmelding:
Sendes til bengt.paulsen@bordtennis.no innen 20.juli 2019.

Endelig program vil være klart to uker før seminaret og vil bli sendt ut til alle deltagerne.

Ulf Tickan Carlsson er klar som en foredragsholder. Det vil også være foredragsholdere fra NIF og OLT.

 

Fristen går ut: 20.07.2019