Tommy vant singeturneringen i Slovakia!

47

Igjen viste Tommy at han er best i verden! Flere av konkurrentene i verdenstoppen måtte gi tapt for en strålende opplagt Tommy i Bratislava.

Etter å ha vunnet sine 3 gruppekamper med 3-0, gikk han rett til torsdagens kvartfinale hvor han møtte sin lagpartner og oppvarmer Jack Hunter-Spivey fra England. Denne kampen ble vunnet 3-0 og selv om Jack begynner å kjenne Tommy etter mange treninger sammen så var han sjanseløs denne gang. Lett 3-0 ble det i denne kampen.

I semifinalen møtte han Fetir fra Egypt. Tommy feide til fra begge sider mot denne nubbe bekledde Egypteren, de to første settene gikk greit, men når Egypteren oppdaget at Tommy hadde en strålende backhand valgte han å legge ballen mer i midten og da ble det litt tyngre å feie på. 3. settet ble tapt etter å ha hatt 2 matchballer. 4. sett ble igjen en maktdemonstrasjon og ble vunnet lett.

I finalen møtte han igjen Özturk fra Tyrkiasom seiler opp til å kunne bli Tommys tøffeste konkurrent i år, det var samme spiller Tommy slo i EM finalen i 2013. Forrige uke i Slovenia var det en tøff 5 setter, men i dag valgte Tommy å vise fyren at han må nok hjem for å trene mer for å slå en tent Radøyværing. 3-0 ble sifrene etter litt svingende spill, men høyestenivået vår så høyt at han gikk seirende ut.

Fredag starter lagspillet for Tommy som er seedet rett til kvartfinalen. Partner blir Jack Hunter-Spivey fra England.