TETT PÅ MIDTEN I 2. DIVISJON AVD. A

587
Hardanger

Tekst: Frode Grini

Det skiller seg ut et lag både i toppen og i bunnen i 2. divisjon avdeling A, men på midten av tabellen er det jevnt.

Skien BTK

Hardanger stiller i egen klasse i denne avdelingen, de er sterke på alle fire plasser på laget. Selv med bare seks spilte kamper, leder de avdelingen foran de andre lagene som har spilt både åtte og ni. Hardanger har tapt bare en eneste enkeltkamp hittil i sesongen, det var Pål Richard Lilleseth fra Fokus 2 som påførte dem det smertefulle nederlaget.

I andre enden av tabellen ligger Drammen. Det har blitt tøft for Drammen i år, med åtte rake tap, og det bærer nok ned i 3. divisjon til neste år. Det er bare syv lag i avdelingen siden Eiker trakk seg før seriestart, så Drammen ligger jo rett under streken. Men det skal nok mer enn et under til for at de greier å karre seg over og sikre plassen.

Fornebu BTK 3

Før siste runde i Skien slutten av mars, er det Skien og Fornebu 3 som ligger best an til å kapre medaljene, med 11 poeng hver. Skien har imidlertid en kamp mindre spilt, så vi må vel si at Skien har alle muligheter til å sikre sølvet på hjemmebane om to måneder. Men hakk i hel, med 10 poeng, ligger Fokus 2, og hvis alt går riktig vei for Oslo-laget, kan også Fokus greie å kapre en medalje.

Heros 2 har måtte spille mange av kampene sine med bare tre mann på grunn av sykdom – det er hardt å vinne lagkamper når man starter med 0-3 i sekken. Med fire mann hadde nok Heros også være oppe i medaljekampen. Husøy og Foynland ligger litt i ingenmannsland, på god avstand fra både medaljer og nedrykk.

Fokus BTK 2

Avdelingen er ellers fylt opp av spillere fra mange ti-år i norsk bordtennis, og kan by på for eksempel 70-tallsstjernen Gisle Haugen fra gode gamle Pluto, nå Skien, og til en av landets beste juniorer i dag, Thomas Låte fra Hardanger. Men vi må nok erkjenne at vi gamle ikke alltid er eldst, og godt er det.

Heros 2
Husøy
Drammen BTK