Takk til B-72 for et fantastisk NM Senior 2019

570
Erik Lindholm President Norges Bordtennisforbund

Tekst: Erik Lindholm
Foto: Ghassan Chaer

Har tilbrakt helgen i Lørenskoghallen og reiser derfra med et smil om munnen. Jeg og de andre som har vært der har fått oppleve gode sportslige prestasjoner og hyggelige samtaler og samvære.

Som B72’s leder Sven Wertebach sa i sin åpningstale: «Vi har brukt svært mange timer for å legge til rette for gode sportslige prestasjoner».
Han har helt rett. B-72 har lagt ned svært mange dugnadstimer her med å planlegge, skaffe mannskaper, rigge og gjennomføre. Bare det å legge rødt gulv på en så stor idrettshall er en stor jobb som jeg hørte tok 8 timer.

At stevnet ble så bra som det ble skyldes rett og slett enorm innsats fra B-72. De har en helt alminnelig idrettshall, en hall de fikk til å fremstå i en ramme som fikk oss til å føle at vi var med på et eksklusivt mesterskap.
Slik merker spillerne. Det bruser da litt ekstra i blodet og de forstår at …ja… dette er faktisk det aller gjeveste å delta på samt å vinne i Norge. Slik påvirker de sportslige prestasjonene.

Høydepunkter rent teknisk fra arrangørside
– rødt gulv i hele hallen inkl i treningshallen
– ryddig og fin speakertjeneste og resultatservice
– å oppdatere et google-docs dokument fortløpende under alle pågående lagkamper slik at vi hjemme hele tiden visst hvordan det lå an i de ulike lagkampene og enkeltkampene er jo helt strålende.
– Lasse Lange og medhjelperne Jonas Flåøien og Anders Haukedalen sørger for glimrende live-stream med repriser og kommentering. Flott levert.
– Flott åpningsseremoni med mannskor og dans
– Fine spillerpresentasjoner og lyssetting/musikk ved innmarsj. Bruk av stor skjerm for videovisning.
– Pynting av hall med Norske flagg svært synlige og blomsterdekorasjoner. Stadige omrigginger som var raskt gjennomført og ga hele vegen intimitet selv om det var en stor hall.
– God plass i spillehagene og gode midtganger å gå i mellom dem.
– bra dommerkorps

Man diskuterer ofte «hva skal til for at vi arrangerer bedre stevner ?». B-72 har her gitt oss svaret. Rett og slett mye innsats, god planlegging og godt samhold og ansvarsfølelse i klubben.
B-72 har forstått at slikt dugnadsarbeid er med på å bygge opp klubbfølelsen. De er sammen om å være stolte over sluttproduktet.

Håper mange av oss har lært litt nå om hva som skal til for å heve et arrangement.

Tusen takk alle dere i B-72 som har gjort dette til en helg vi vil huske lenge lenge.

Erik Lindholm
President Norges Bordtennisforbund