Takk for meg som ansvarlig for rankingnyheter på forbundets nettsider – som gjelder ITTF, ETTU og IPTTC

45

Kjære alle sammen!

Jeg har nettopp lagt ut nok en ranking på NBTFs nettsider – en oppgave jeg har hatt siden sesongen 2008/2009.

Åpent skriv til;

Forbundsstyret
Administrasjonen
Kjære alle sammen!
Jeg har nettopp lagt ut nok en ranking på forbundets nettsider – en oppgave jeg har hatt siden sesongen 2008/2009.

Med denne ITTF-rankingen og påfølgende tilleggsnyhet, takker jeg for meg som ansvarlig for rankingnyheter på forbundets nettsider, som gjelder ITTF, ETTU og IPTTC.

Etter å ha vært i tenkeboksen en god stund mener jeg at tiden nå er inne til å overlevere stafettpinnen videre etter 7 års iherdig nettinnsats. Og det er vel naturlig å utfordre ansvarlig for sektor marked og media til å ta ansvaret for dette viktige arbeidet.

Et lite tilbakeblikk viser at undertegnede fra sesongen 2008/2009 har produsert hundrevis av nettnyheter. I sesongen 2008/2009 laget jeg 68 nyhetssaker med resultatservice om våre beste utøvere i utenlandsk seriespill, i tillegg til en rekke rankinger innenfor ITTF, ETTU og IPTTC.

Nyheter om våre beste utøvere i utenlandsk seriespill avsluttet vi etter 3 år – etter en beslutning internt.

De seneste årene har antall rankinger bare økt på. Pr. i dag kommer det månedlig ut følgende rankinger fra ITTF (Senior Men, Senior Women, Under 21 Boys, Under 21 Girls, Under 18 Boys, Under 18 Girls, Under 15 Boys og Under 15 Girls), ETTU (Senior Men, Senior Women, Men Under 21, Women Under 21, Junior Boys, Junior Girls, Cadet Boys og Cadet Girls) og en rekke klasser fra IPTTC.

Hvordan forbundsstyret og ansvarlig for sektor marked og media ønsker å legge opp dette med rankinger fremover, skal jeg ikke ha noen formening om.

Det som i hvert fall er klart, og som jeg kan mene noe om, er at arbeidet som er nedlagt av undertegnede rundt denne oppgaven har vært både givende og arbeidskrevende for meg. Det som har fått meg til å holde på med denne oppgaven så lenge som jeg har gjort, er tanken på og vissheten om at bordtennisfamilien er svært interessert i hva som skjer med våre beste utøvere.

Og så håper jeg naturligvis at bordtennisfamilien har satt pris på denne tjenesten.

Tusen takk for meg – og lykke til videre! 🙂
Med idrettslig hilsen

Jonny Ternlind