Ta trenerattesten!

  113

  Idrettsforbundet har i disse dager lansert trenerattesten. Trenerattesten er for alle som er trenere og instruktører for barn og ungdom i hele idretts-Norge. 

  Trenerattesten er en enkel, digital gjennomgang av de viktigste oppgavene til trenere i norsk idrett. Trenerattesten tar utgangspunkt i idrettens barnerettigheter, og har som ambisjon å skape en felles grunnforståelse og forventningsavklaring på hva som kreves for å være trener i norsk idrett. Trenerattesten kommer i to versjoner – én for trenere i barneidretten og én for trenere i ungdomsidretten. Det tar inntil 20 minutter å gjennomføre den.

  Hvorfor alle trenere i bordtennis-Norge bør ta trenerattesten: 

  Barn og unge skal oppleve idrettsglede i et trygt miljø. Trenerattesten gir deg et godt utgangspunkt for å lykkes som trener, slik at utøverne møter et mer helhetlig kvalitetstilbud uavhengig av trener, idrett eller klubb.

  Trenerattesten tar deg gjennom de viktigste oppgavene og forventningene som stilles til deg som trener, og kommer i to versjoner – én for trenere i barneidretten og én for trenere i ungdomsidretten.

  Når du har fullført Trenerattesten blir kompetansen synlig på din idretts-CV, du får tilgang til fagstoff og tips fra noen av Norges beste trenere og utøvere.

  Kanskje blir du en enda bedre trener for utøverne dine:)

  Vi i Bordtennisforbundet anbefaler alle våre trenere og ta denne enkle attesten. Målet er at alle aktive trenere og instruktører i alle idretter i Norge skal ta denne. Når du logger inn kan du registrere hvilken klubb du hører til og vi vil kunne se en oversikt over alle som har tatt trenerattesten. Klubbene vil også kunne få en oversikt over deres trenere med gjennomført trenerattest.

  For å ta trenerattesten må du logge inn på https://trener.nif.no .

  Les mer om trenerattesten og ta trenerattesten du også!