Styremøte 27.-29.september

276

Tekst  Christian Ibenfeldt

Tradisjonen tro de siste årene, ble sesongens første møte lagt over en hel helg for å kunne bruke god tid på litt mer dyptgående diskusjoner. Dette gir også muligheten for litt mer uformelle meningsutvekslinger og samtidig bygge litt «lagfølelse». Møtets to første dager ble lagt til Oslofjord Convention Center (OCC) – dermed fikk de i styret som fortsatt ikke har fått muligheten til å inspisere anlegget sør for Tønsberg, en god omvisning og også et godt grunnlag for fredagens debatt: EM-søknad 2023.

Resten av bordtennis-familien vil få muligheten til å oppdage OCC under senior-NM i mars, og vi håper flest mulig vil benytte seg av overnattingsmulighetene på stedet – både for å få se på hva stedet har å by på, ingen transport til og fra spillehallen og for å kjenne litt på følelsen av «olympic village» der alle utøverne bor på samme sted.

Styrets konklusjon på fredag kveld var uansett enstemmig og klar: vi går for å søke på EM for veteraner i 2023 på OCC. Vi har også opprettet en gruppe som i samarbeid med OCC skal utforme søknaden som må være klar innen april 2020.

Lørdag ble innledet med styrelederkurs og styrebarometer der alle ble utfordret litt på egne roller og fikk tenkt litt på hva som fungerer (og evt ikke fungerer) per i dag.

Ettermiddagen gikk med på utforming av handlingsplanen. På idrettstinget i 2019 ble «Vi vil» og «Vi skal» innført, og vi ønsker å tilpasse vår egen plan i henhold til denne. Vi har nå startet arbeidet med en ny struktur. Hver sektor vil frem til neste møte arbeide med å gjøre klar denne på sitt ansvarsområde.

Alle sektorene fikk også lagt frem hva som har skjedd / blitt gjort siden sist møte, og aktuelle saker ble diskutert. Grunnarbeidet og fremdriftsplan for nyansettelse i forbindelse med vår generalsekretærs planlagte avgang neste år, var selvfølgelig en av hovedsakene.

Den nye arbeidsgruppen som skal se på problemstillingen «Hvordan bli flere?» og fremdriften der, var også mye diskutert. Det som er gledelig her er at allerede nå kommer flere klubber med innspill på hva de ønsker å gjøre for å få til dette. Utfordringen vår er beløpene det er blitt søkt på (ca 1 million kroner totalt sett på alle klubbene som har kommet med innspill), som vi per i dag ikke har budsjettert for eller har tilgjengelig på sektor bredde. Her håper vi bl.a på hjelp fra sektor marked som er i god gang med møter hos potensielle samarbeidspartnere.

Søndag ble et «vanlig» styremøte avholdt på Ullevål. Vi var innom «rent særforbund», barneidrettsbestemmelsene, merverdikompensasjon, informasjon fra sommerens Kina-samarbeid som dessverre ikke levde opp til fjoråret, og avslutningsvis en gjesteopptreden av Svein Folkeson som presenterte sitt TTadmin (påmeldings- og betalingsløsning).

Undertegnede avsluttet helgen med besøk på Fornebu der herre senior- og junior-landslaget hadde sin siste av totalt 5 økter under veiledning av landslagstrenerne «Tickan» og Maciej. Alle virket svært fornøyd med tiltaket og det var tydelig slitne spillere som pakket baggen søndag