Stor og spennende samlerunde i BODØ – 3.divisjon avd. G avvikler seriekamper

156
3 av spillerne på laget til Kanebogen BTK. Fra venstre: Andreas S. Ytterstad - Kristin Breivik - Fredrik Y. Vahl. I tillegg spiller Dagfinn Kristiansen.

Tekst: Jonny Ternlind
Foto: Dagfinn Kristiansen

En av Norges aller beste arrangører, Bodø BTK, ønsker velkommen til samlerunde i 3. divisjon avd. G. 24-26.november.

Samlerunden i den “nordnorske” 3.divisjonen gjennomføres samtidig med samlerunde for 1.divisjon. Arenaen for avvikling av seriekampene er den flotte Bankgata Flerbrukshall i Bodø.

Hektisk helg med mange kamper og mye aktivitet i hallen
Det blir en meget hektisk helg for alle involverte. Det ventes et sted mellom 50-60 spillere i hallen pluss en del ekstra med foresatte og publikum etc. Når det gjelder 3.divisjons-kampene, så skal 13 seriekamper gå av stabelen. Og den “første” kampen starter allerede i dag fredag kl.19.00, og går mellom Kanebogen BTK og Bodø BTK 2.

Divisjonen tjuvstartet 7. oktober i Narvik med seier til Kanebogen BTK
Kanebogen BTK og Bodø BTK tjuvstartet kampene i årets serie med å spille den aller første seriekampen i Narvik 7.oktober. Det endte med en 6-4 seier til Kanebogen BTK, som med det leder tabellen etter en kamp – og før samlerunden braker løs i Bodø .

5 lag stiller fra 3 klubber i sesongen 2017-2018
Det har gjennom årenes løp vært litt varierende med hensyn til antall lag og klubber i vår 3.divisjon. Kanskje spesielt de siste årene der flere av våre klubber har tatt steg oppover i divisjonene, og dermed har det vært utfordrende å stille opp med mange lag – også i 3.divisjon.

Vi er derfor tilfreds med at følgende 5 lag fra 3 av de nordnorske klubbene stiller denne sesongen;
Kanebogen BTK
Bodø BTK 2
Rana BTK
Rana BTK 2
Bodø BTK 3

Hvem stiller lagene med, og hva er ambisjonene?
Etter kommunikasjon med klubbene og lagene, har de følgende å informere om både med hensyn til lag og ambisjoner.

Kanebogen BTK
Primus motor i Kanebogen BTK, Dagfinn Kristiansen, mønstrer et ungt lag sammen med seg selv og sin rutine. På laget stiller; Kristin Breivik, Andreas S. Ytterstad, Fredrik Y. Vahl og Dagfinn Kristiansen. Ambisjonene er ifølge Dagfinn å bli blant de 3 beste, men realistisk å ikke bli sist, forteller han.

Rana BTK
Vi har kommunisert med alltid engasjerte Gunnar Ingebrigtsen i Rana BTK, som kan fortelle at dette laget består utelukkende av yngre spillere. De skal bruke divisjonsspillet til å få god matching. Til serieåpningen stiller de med følgende spillere; Adrian Iversen Sletten, Benjamin Iversen Sletten, Christoffer N. Haueng, Stian Langfjell og Elias Alteren. Hans Christian Fjellheim er usikker grunnet sykdom. Gunnar forteller videre at Adrian Iversen Sletten er den beste spilleren i regionen i sin årsklasse, og at han vil nok bite godt ifra seg.

Rana BTK 2
Rana BTK v/Gunnar kan informere om at 2-laget bestående hovedsakelig av veteraner, bør være med å kjempe i toppen. Til serieåpningen stiller laget med følgende spillere; Ronny Solvoll, Tor-Anders Rasmussen, Henning Fjellheim, Mikael Ingebrigtsen og Gunnar Ingebrigtsen. Ronny Solvoll og Mikael Ingebrigtsen (med syltynt treningsgrunnlag ifølge Gunnar selv), kommer til å sanke mange poeng, mens det er noe mer usikkert hva de andre kan få til, sier Gunnar. “Doublene blir nok helt avgjørende dersom serien skal vinnes.”

Bodø BTK 2 & Bodø BTK 3
Bodø BTK som klubb vil bruke både Bodø BTK 2 og Bodø BTK 3 som en “arena” for å la yngre og eldre rutinerte spillere få delta i seriespillet. Det kan selve “høvdingen” i Bodø BTK, Espen Wiik fortelle. Klubben er godt representert i seriespillet med lag i Dameserien, 1.divisjon og 2 lag i 3.divisjon. Espen er opptatt av at 3.divisjonen blir så bra som mulig, På grunn av at mange spillere i klubben er engasjert og involvert i seriespillet generelt, og ikke minst i forhold til 3.divisjon spesielt, kombinert med sykdom og annet, kan ikke klubblederen være spesifikk på hvem som kommer til å spille i helgen – før det faktisk skjer.

Lykke til med seriehelgen
Undertegnede vil som styreleder i Region Nord benytte anledningen til å ønske arrangøren, Bodø BTK, lykke til med arrangementet. Lykke til også til klubbene og lagene som deltar i 3.div. avd. G i sesongen 2017-2018.

Avsluttende samlerunde med 6 seriekamper i Mo i Rana 24.mars 2018
Etter helgens innsats og kamper blir det en lengre pause i divisjonen. Den avsluttende samlerunden, som består av 6 seriekamper, gjennomføres i Mo i Rana 24.mars.