Stiga Norgescup i Bergen søndag 19.november

117
Mattis Næslund, Fjell

Tekst: Otto Hatlebakk
Foto: Bengt Paulsen

Herrer Eldre junior
Det ble dobbeltseier til Fokus i denne klassen. Borgar Haug vant en jevn kamp i finalen med 3-2 over Aleksander Klerck Fransson.

Det var fint å se talentet Aleksander tilbake i godt slag i helgen. Norsk bordtennis har mange flotte talenter, Aleksander er en liten «juvel» og sammen med Borgar har norsk bordtennis her to spillere vi kan få mye glede av i årene som kommer.

Dette var en klasse med mange gode spillere der Thomas Låte, Hardanger og Petter Fleischer, Vikåsen kom til semfinalen.

Herrer eldre junior var største klassen søndag med 46 spillere til start. Mange flotte kamper i både puljespill og i sluttspillet.

Damer junior
Her ble det seier til Tone Todok, B72 der hun i finalen satte Anastasia Humberseth, Skodje på plass med 3-0 i sett. Fint å se at nye jenter er på vei inn på jentesiden i fra andre deler av landet en kun i fra et par klubber østpå. Utenom Skodjejenten merker vi oss Mathilde Neskvern, Kobra og Victoria Eilertsen med plass i semifinalen.

Gutter 15
I gutter 15 ble det seier til Fjell gutten Mattis Næslund som i finalen vant 3-0 over Martin Steen fra B-72. Over 40 spillere startet i klassen og det gleder oss alle at så mange ungdommer reiser langt for å spille bordtennis! Det var hele 9 klubber med spillere på premielisten blant de 16 beste i klassen.

Herrer A
32 spillere i herre A klassen i Bergen. Her var det et høyt nivå og vi merker oss at sterke spillere som Ilka Doval, Modum og Benjamin Fossheim, Vikåsen måtte si takk for seg i kvartfinalen.

Thomas Låte, Hardanger gikk til topps etter seier over Aslak Vengbo, Oppegård med 3-0 i finalen.

Semifinaler
Thomas Låte møtte Even Horvli, Molde der ble en tett og jevn kamp med 3-2 seier til Hardanger gutten. I den andre semfinalen vant Vengbo 3-1 over Benjamin Hatlebakk, Laksevåg. Hatlebakk er en av mange unge spillere i Hordaland som nå holder bra nivå og trener mye. Hatlebakk satte Benjamin Fossheim, Vikåsen på plass i kvartfinalen med 3-1. Ilka Doval, Modum røk i kvartfinalen ut for Thomas Låte med 3-0.

Gutter 13
Det ble som ventet seier til talentet Martin Frøseth, Tingvoll. I finalen møtte Martin nok et talent fra region Midt, Tobias Johansson, Skodje. Resultat: 3-0, 11-8, 11-9, 11-9. 32 spillere deltok i klassen og det er et gledelig deltager antall!

Alle resultater fra turneringen finner du her: LINK