STIGA NORGESCUP FERDIGSPILT

  474
  Haukelandshallen i Bergen

  Tekst: Øivind Eriksen

  Årets tre Stiga Norgescupstevner er ferdigspilt, det første i Oslo i oktober, det andre i Bergen i november og det tredje i Lørenskog i desember.

  Det var god deltakelse på alle tre stevnene, fra 170 til drøye 200. Det siste, i Lørenskoghallen, samlet flest deltakere.

  Tre av våre beste arrangører, Fokus BTK, Laksevåg BTK og B-72, gjennomførte de tre stevnene, og vi fikk grei arrangementsmessig kvalitet i alle tre stevnene. Nå står planleggingen av Stiga Norgescupfinalen på programmet, der de 8 beste spillerne i de offisielle Stiga Norgescupklassene er kvalifisert. Normalt blir det noe forfall til finalen, som spilles i Skien 19. og 20. januar 2019, og da benyttes reservelisten.

  Stiga Norgescupfinalen har utviklet seg til å bli et av de absolutte flaggskipene våre. Med nøyaktige tidsskjemaer for alle kampene, med like mange treningsbord som konkurransebord, med faste dommere til alle kampene, og med call area, racketkontroll og innmarsj til alle rundene går det mot en skikkelig bordtennisfest i Skien på nyåret.

  Takk til de tre arrangørene av Stiga Norgescupstevnene, og takk til deltakerne og alle andre som har bidratt til tre fine arrangementer!  

  Sammenlagte poeng SNC sesongen 2018-2019

  Her finner du komprimerte resultater for STIGA Norgescup 3