Stiga Norgescup nr.2, Haukelandshallen, Bergen, 18-19.november

292

Tekst: Otto Hatlebakk

Velkommen til Bergen

Laksevåg Bordtennisklubb ønsker 159 spillere fra 24 klubber ifra hele landet velkommen til Bergen og Haukelandshallen og til Stiga Norgescup nr.2. Stevnet har samlet de beste spillerne i Norge og det vil lørdag 18.november og søndag 19.november bli spilt bordtennis på et veldig høyt nivå i Bergen.

Damer elite
Her er fire av de beste spillerne i Norge på plass der vi ser frem til semifinale og finalene spesielt med stor spenning. Landslagsspillerne Ilka Duval fra Modum og Nora Bagner Nilsen fra Stord vil få hendene fulle i forsøket på å sette Iwona Kuszaj på plass i klassen. De to ungjentene har gjort gode internasjonale resultater de siste årene og det er kanskje på damesiden Norge er best internasjonalt i øyeblikket.

Roger Andersson, Hardanger

Herrer Elite
Dette er stevnet største klassen med hele 52 spillere. Her vil rankede spillere nr.1, Roger Andersson, Hardanger, Nr.3 i Norge Eskil Lindholm,Fokus,  Nr.6 i Norge Fredrik Meringdal, Laksevåg, nr.8 i Norge Borgar Haug, Fokus og nr.12 i Norge Sondre Berner, B72 kjempe om seieren. Dette er en hel åpen klasse men kanskje vil kometen 15 år gamle Borgar Haug,Fokus også vinne i Bergen slik han vant det første Stiga Norges Cup stevne i Bodø i oktober?

Haukelandshallen
Vi kommer til å bruke 30 bord i Haukelandshallen som egner seg veldig bra for toppstevner i bordtennis. Vi vil legge ned «rødt» gulv i de to finale hagene slik at det sportslige med ca. 1000 lux i taklyset vil gi samtlige spillere veldig gode spilleforhold.

Premier
Vi vil bruke ca. 35 000 kroner på premier kommende helg i de 19 klassene som skal spille 421 kamper lørdag og 427 kamper søndag, totalt skal vi få på plass hele 848 kamper denne helgen!

I damer elite og herrer elite vil vinnerne motta kr.2800.- mens nr.2 i klassene kan kassere inn kr1400.-. totalt i er det satt av kr.28 600 i pengepremier i tillegg til mange pokaler i de yngste klassene.

HER ER LINK TIL ALL INFORMASJON I FORBINDELSE MED STIGA NORGESCUP NR.2 18-19.NOVEMBER: http://www.laksevagbtk.no/

Resultat RC 2