STIGA-LIGAEN: ENKELT FOR LAKSEVÅG mot Volda/Ørsta og B-72

105
Christian Ibenfeldt, Laksevåg BTK

Tekst: Tor Hallaråker

Tre kamper i Bergen i STIGA-ligaen i dag:

ENKELT FOR LAKSEVÅG mot Volda/Ørsta og B-72

Laksevåg stiller et tilnærmet toppet lag på hjemmebane i Olsvikhallen i dag med tre svenske spillere og en norsk visepresident som tidligere har vært Frankrike-proff. Nordberg og Sõderlund oppe representerer Søta Bror med glans og er begge inn på Topp 200 på verdensrankingen. Nordberg er sågår så høyt plassert som 145 på november-listen, Sõderlund litt bak med 157. Men vi snakker om de to høyeste rankede spillerne som spiller aktivt i Norge. Nede er nivået en smule lavere om en sammenligner med verdenstoppen, men humørkameratene Peter Hedram og Christian Ibenfeldt holder fortsatt begge racketen godt over bordkanten og slår de aller fleste uten altfor mye slit og mas. 

Volda/Ørsta stiller et brukbart lag med Tran oppe og seniorlandslagsaktuelle Fredrik volda-og-orstaMeringdal i front. Nede er 2001-modellen Sigurd Tjalveson klar for spill sammen med bodøværingen Andreas Dagsloth, som får sin singledebut i STIGA-ligaen. Fraværet av Brodd og Pinho gjør at laget må reise hjem med en smultring mot Laksevåg, men med brukbare muligheter mot B-72.

B-72`s unge lag har så langt overrasket de fleste i serien med 4 poeng så langt, og kommer til å plukke flere. Mot Laksevåg vinner de maks to, mot Volda/Ørsta KAN de klare uavgjort. I så fall er deres største sjanse trolig at de må vinne alt nede og en kamp oppe, noe som b-72på ingen måte er en umulighet. De to nærmeste sjansene oppe er i double, der Wetzel og Berner i seriekampen på Hokksund presset Brodd/Meringdal til fem sett og til slutt røk med sure 9-11. Nå møter de Tran/Meringdal som debuterer som double-par. Men Wetzel får også single-spillet til å sitte bra om dagen. I klubbenes forrige møte overrasket han juniorlandslagskollega Meringdal med en 3-1 seier etter godt og sikkert spill.

Kampene i dag:

24 Laksevåg BTK B-72 Lør 26.11.2016 11:30 Olsvik H
25 Volda og Ørsta BTK B-72 Lør 26.11.2016 14:30 Olsvik H
26 Laksevåg BTK Volda og Ørsta BTK Lør 26.11.2016 17:30 Olsvik H

 

Live oppdatering fra Laksevåg hjemmesidene

Sunnmørsposten – Ungt Volda lag