Spennende samlerunde i Bodø – sesongoppstart av 3.divisjon avdeling G.

258

Tekst: Jonny Ternlind

Bodø BTK, er også denne sesongen arrangør for samlerunder i 3. divisjon avd. G.

24-25.november vil den flotte Bankgata Flerbrukshall på nytt være arena, for den første av i alt to samlerunder i den nordnorske 3.divisjonen. Neste og siste runde går av stabelen 30-31.mars til neste år i Bodø. Sesongoppstarten av 3.divisjon avdeling G. gjennomføres sammen med samlerunde for 1.divisjon.

Mange kamper og mye aktivitet i hallen
Det ventes i overkant av et 30-talls spillere i hallen pluss en del ekstra med foresatte og publikum etc. Når det gjelder 3.divisjons-kampene, så skal 6 seriekamper avvikles. Se serieoppsettet for mer informasjon og detaljer!

3 lag stiller fra 3 klubber i sesongen 2018-2019
Både antall lag og klubber har variert litt gjennom årenes løp i vår 3.divisjon. Dette gjelder spesielt de siste årene, der flere av våre klubber har tatt steg oppover i divisjonene, og dermed har det vært utfordrende å stille opp med mange lag – også i 3.divisjon.

Denne sesongen stiller følgende 3 av de nordnorske klubbene;
Bodø BTK 2
Kanebogen BTK
Rana BTK 2 

Hvem stiller lagene med, og hva er ambisjonene?
Etter kommunikasjon med klubbene og lagene, har de følgende å informere om både med hensyn til lag og ambisjoner. Se egen presentasjon!

Bodø BTK 2
På laget stiller; Tore Pedersen, Roger Willassen, Alexander Lund Karlsen, Malin Eivik Olsen, Auden-Magnus Nilsen-Nygaard Hjelseng, William Endresen, Kristine Willassen, Dina Høgås Thorsen og Ketil Johansen.

Ambisjoner:
Fin matchtrening både for yngre spillere og veteraner som vil konkurrere mer. Fin måte å samle og bygge klubbidentitet.

Kanebogen BTK
På laget stiller; Kristin Breivik, Andreas S. Ytterstad, Fredrik Y. Vahl og Dagfinn Kristiansen eventuelt ++.

Ambisjoner:
Vinne flest mulig enkeltkamper.

Rana BTK 2
På laget stiller; Henning Fjellheim, Tor Anders Rasmussen, Johnny Langfjell, Christoffer Haueng, Hans Christian Fjellheim, Freddy Hågensen, Frode Forsmo og Stig Slåttholm.

Ambisjoner:
Gi verdifull matching og erfaring med seriespill til de spillerne, som aspirerer til en plass på andredivisjonslaget vårt.

Lykke til med seriehelgen
Undertegnede vil som styreleder i Region Nord benytte anledningen til å ønske arrangøren, Bodø BTK, lykke til med arrangementet. Lykke til også til klubbene og lagene, som deltar i 3.divisjon avdeling G. i sesongen 2018-2019.

Avsluttende samlerunde med 6 seriekamper i Bodø 30-31.mars 2019
Etter kommende helgs innsats og kamper, blir det en lengre pause i divisjonen. Den avsluttende samlerunden, som består av 6 seriekamper, gjennomføres i Bodø 30-31.mars 2019.

Presentasjon av lagene i 3. DIVISJON AVD. G