Skien BTK med flott arrangement

426
Skien BTK

Tekst: Øivind Eriksen
Foto: Ghassan Chaer

Årets Stiga Norgescupfinale ble nok en gang arrangert i Skienshallen, med Skien BTK som arrangør. Finalen har utviklet seg til å bli et virkelig «flaggskip», og Skien BTK har lagt ned mye tid og mange ressurser i forberedelsene og gjennomføringen. Skien BTK fikk også mange positive tilbakemeldinger fra deltakerne.

Forberedelsene startet høsten 2018, og Skien BTKs leder Rune Olsen fortalte at det er klubbens styre som har hatt hovedansvaret, og også fungert som arrangementskomite. Totalt 30 av klubbens medlemmer er involvert, og det er gjennomført arrangementskurs og dommerkurs.

De tørre tall er 56 deltakere, 8 i hver av de 7 klassene, 12 nye konkurransebord, 12 treningsbord, call-area, innmarsj, 196 kamper. Turneringen startet lørdag kl 10:00 og ble avsluttet søndag kl 17:00 med premieutdeling. Et fastspikret tidsskjema, der alle kampene var tid- og bordfestet på forhånd er også positivt for de 56 deltakerne, som alle spiller 4 kamper lørdagen og 3 kamper søndagen.

Rune Olsen fortalte at klubbens medlemstall har økt det siste året, og det har også gjort at hele arrangementet er gjennomført uten ekstern bistand. Spesielt på den IT-messige siden disponerer klubben flere ressurser enn forrige gang.

Skien BTK har all ære av arrangementet, og så vil fremtiden vise når Stiga Norgescupfinalen arrangeres i Skienshallen neste gang.