Siste runde i 2. divisjon avd. A spilles i Norsk Bordtennis’ fødeby Sarpsborg

99
Sarpsborg BTK

Tekst: Anders Haukedalen
Foto: Ghassan Chaer

Det er klart for siste og avgjørende runde i 2. divisjon avdeling A! Denne gangen spilles det i Norsk Bordtennis’ fødeby: Sarpsborg.

Fornebu leder serien klart, det er mye som skal gå galt for dem om de ikke klarer opprykket, men kampen om medaljene på plassene bak lever i beste velgående med hele 5 lag som har matematisk mulighet for 2. plass!

I bunnen av tabellen finner vi Skien BTK etterfulgt av Husøy Foynland. Disse møtes også i helgen, og den kampen kan bli avgjørende for hvem som havner helt sist. Skien har også et lite håp om å klatre over streken, men må da vinne alle sine 3 kamper i helgen + at Fjell må tape minst 1 kamp, samt spille 1 uavgjort. Begge deler er kanskje ikke sannsynlig i det hele tatt, men Skien lever i håpet.

Fjell-kameraterne

Jeg har tatt en prat med Morten Bendiksen fra nettop Fjell, for å høre hvordan ståa er i Bergen nå som sesongen nærmer seg slutten. Dette er hva han hadde å si:

Helgen byr på de siste 3 kampene, vi må forsøke å beholde plassen i divisjonen slik at vi har en høyere divisjon for ungdommen å strekke seg etter. Ellers har laget vært altfor ujevnt gjennom sesongen, til neste år bør vi få på plass et lag hvor 4-5 spillere er fast hele sesongen. Nå må vi bare nyte siste helg med seriespill og få så lite gule og røde kort som mulig…

Skien BTKOverdommer i siste runde er Terje Ekrann