Siste runde i 1. div på Fornebu.

  82

  Flere spillere deltar i VM i Malaysia og rekker trolig ikke hjem i tide til helgens seriespill. Hardest rammet er Notodden med både Lars og Espen Rønneberg borte. Også serieleder Lia mangler sin ener Jaroslaw Lowicki som er med til VM som coach for damelaget. I tillegg har andreplasserte Stavanger meldt forfall til helgens kamper.

  Avdelingen har to grupperinger. Opprykksgruppa med Lia, Stavanger og Varding er sikre. Resten av lagene ligger rundt nedrykksstreken og kan havne på alt fra fjerde til åttendeplass etter lørdagens kamper.

  Lia er klar favoritt til seriegullet. Med Stavanger borte og fire poeng ned til Varding har Lia råd til et uhell eller to. Tar en med i vurderingen at laget sannsynligvis er alene av disse om å ha opprykksambisjoner virker saken klar.

  Blant de gjenstående lagene er Eiker 2 og B-72 relativt trygge. Eiker på 11 poeng klarer seg sannsynligvis selv om det mot formodning skulle bli tap i dagens kamper. B-72 møter bl.a Notodden hvor det er gode sjanser til seier og to poeng.

  Notodden uten Lars og Espen på laget lever farlig med sine 10 poeng. Både Fornebu (8p) og Kjelsås (7p) får WO mot Stavanger og er mde det oppe i henholdsvis 10 og 9 poeng. Dermed ser det ut til at kampene Lia – Fornebu og Lia – Kjelsås blir avgjørende i nedrykksstriden. Normalt enkle kamper for Lia, men uten Jaroslaw på laget er det helt åpent.