Seriestart i 3. divisjon avd. B

393
Drammenlaget fra venstre, Kjetil Kristoffersen, Reidar Hæhre, Tore Aasgaard, Jørgen Alm, Marius Johansen

Tekst  Tore Eig

Annerledes sesongen 2020/2021 starter med serierunde på Fornebu og Harestua for 3. divisjon, avdeling B.

Drammen: Som alltid før en ny sesong er det spenning rundt lagene. I år er det et «nytt» bekjentskap som vi velger å trekke fram – Drammen. Med Kjetil Kristoffersen, Tore Aasgaard, Jørgen Alm, Marius Johansen og «grand old man» Reidar Hæhre på laget vil de sikkert slå godt fra seg.

Nordre Eidsvoll IL (NEIL) er langt fra noe nytt lag i denne avdelingen. De har mange år bak seg og som regel i øverste del av tabellen. I år ser det ut som de har vært ute på transfermarkedet og sikret seg et par nye, solide 3. divisjonsspillere i Arne Gunnar Ellevold (tidligere Harestua) og Øyvind Christensen (tidligere Kjelsås). Det virker som spillende lagleder Terje Juven mener alvor i år.

Ham-Kam stiller med samme mannskap som sist sesong, ser det ut til. De har en av avdelingens høyest rangerte spillere i Anton Hoel. Han kan være «tunga på vektskåla» i mange kamper, men har tradisjonelt ikke spilt alle kampene gjennom en hel sesong.

Harestua: Vi vet ikke helt hvilket mannskap Harestua stiller, men som vinnere av avdelingen sist sesong, må en forvente et sterkt lag.

Jevnaker endte midt på tabellen i fjor, og håper på forbedre denne plasseringen i år. Det ser ut til at de mønstrer tilnærmet samme lag som i fjor.

Fornebu endte rett over nedrykksstreken sist sesong, men med god poengmargin til nedrykk. De starter med hjemmekamper i egen hall og vil nok satse på å forbedre plasseringen fra i fjor. Vi vet ikke om det er noen endringer på Fornebulaget fra i fjor.

Vind IL-BTG fra Gjøvik er også en nykommer i denne avdelingen i år, etter å ha spilt i 4. divisjon sist sesong. Vi har ikke fått oppgitt noe mannskap, men vet at det finnes flere gode spillere å ta av på Gjøvik, så det kan bli et farlig lag hvis de stiller fulltallige.

Kobra mønstrer et lag uten overraskelser. Det er bare kjente, gamle ansikter. Laget unngikk så vidt nedrykk i fjor, og har ikke hevet ambisjonene særlig. Laget sliter med mange skader på gamle kropper.

Fra de lavere divisjonene har vi sett at det blir noen utsatte kamper p.g.a. koronakarantene på enkelte spillere eller slektninger. Dette vil fort kunne skje også i 3. divisjon denne sesongen. Vi håper imidlertid på det beste og satser på at serieoppsettet kan følges. Og ikke minst – vi håper å unngå at vi bidrar til smittespredning. Alle oppfordres derfor til å følge smittevernreglene nøye.

Presentasjon 3. DIVISJON-AVD.-B