Seriestart for 2.div. avd. B: Hvam har vunnet alle lagkamper !

490

Originaltekst: Mattias Steinland-Wallin
Oversatt fra Svorsk til Norsk av: Pål Lilleseth

Da har den første samlerunden i 2.div avdeling B endelig blitt spilt på B-72s hjemmebane i Lørenskog.

B-72: (uppe v-h) Anders Haukedalen, Øyvind Helle Christiansen, Marius Lindstad. (Nede v.h) Anders Brennhagen, Fredrich Kallevig

Mange var spente på å se hvilke spillere de ulike lagene skulle dukke opp med og det har blitt tippet høyt og lavt i ulike klubber om hvem som kommer til å vinne serien i år og hvilke to lag som kommer til å rykke ned i 3.div neste sesong. Det vi nå vet er at det kommer å bli en steinhard sesong for nesten alle lag, men at Hvam ser veldig sterke ut og er de eneste som har vunnet alle lagkamper hittil (Det med 34-6 i kvote). Lurer på om noen eller noe kan stoppe Guyla Martineczs dominans denne sesongen?!
Det var en del spillere som ikke hadde anledning til å delta denne serierunden, så neste kan fort bli enda hardere!

Fokus BTK 2: Bjarte Sverresvold, Henning Fransson, Mattias Steinland-Wallin, Pål Lilleseth

Ryktene sier videre at Kjelsås, Sarpsborg og Fokus har flere spillere i portføljen till neste omgang.

B-72 som rykket ned fra 1.div i fjor viste fram et sterkt lag (kanskje seriens best trente lag rent fysiskt) der alle leverte solide plusskvoter i singelkampene. Både Brennhagen og Christiansen presterte vakker pingis! Klarar de å holde på sin 2.plass er spørsmålet når de andre lagene henter inn mer muskler? Med tanke på fargekombinasjonen på matchdraktene undres det om når McDonalds går in som hovedsponsor i klubben?

Kjelsås BTK 2: Trond Aukland, Babak Salim, Jan Gulbrandsen, Birger Andersson.

Fokus 2 som trolig er rene motsatsen till B-72 rent utseendemessig ligger nå på 3.plass som få hadde trodd på forhånd. Mest sannsynlig går de ned ett hakk eller tre, men kommer til å kjempe for å gjøre det vanskelig for de andre lagene.

Kjelsås hadde et litt varierende lag de to dagene og ligger nå på en 4.plass. Bra jobbet uten å stille med toppet lag!

Para NBTF: Steffen Salomonsen, Pablo Jacobsen, Martin L Røste, Fredrik N Johansen

Para er nok det laget som trener mest av alle i serien og kanskje i Norge? Med Røste på laget og en bag av medaljer fra EM så har de fine muligheter å holde seg i serien.

Sarpsborg så litt ute av balanse på lørdagen, men innså på søndagen at de faktisk kan dette med pingis. Benjamin fikk i gang beina og viste hvem som er nr1 på deres lag. At Söderhamnspojken Jonas Frunck (seriens vanskeligste server?) er med i år er en bra forsterkning.

Sarpsborg BTK: Jonas Frunck, Jens-Fredrik Elverhøi, Benjamin Langsholdt, Andreas Bangsund.

Oppegård ligger under den røde streken, men har et lag som kan overaske mange med sine sterke defensivspillere og Aslak Vengbo på topp. Får vi se noe innhopp av lagkaptein Rikard i år tro?

Rana BTK som ligger sist på tabellen savnet radarparet Anton Åkesson og Jakob Hjelmer denne runden, så det var en tøff start for dem.

Oppegård BTK: Kristoffer Kvam, Victor Sundve Hellevik, Aslak Vengbo, Ludvik Olsen

Junioren Adrian Iversen Sletten viste enorm framgang sammenlignet med sesongen i fjor og tok skalp etter skalp. Det står også respekt av Rana BTK for å ta turen sørover, selv om de visste det ville bli hardt.

For øvrig var det bra arrangert av B-72. De fleste var nok enige om at det ikke er optimalt å spille 4 lagkamper samtidig i den hallen, da det blir for trangt mellom bord og vegger.

Rana BTK: Christoffer Normann Haueng, Ronny Solvoll, Joakim Isaksen, Adrian Iversen Sletten.

Overdommeren Øistein Nordhelle synes at det var bra flyt og at alle lag oppførte seg respektabelt så ingen dyrepark her. At alle lagene måtte vente litt ekstra i den friske luften på søndagen før vi ble sluppet inn hadde vi nok bare godt av.

Artikkel fra Hvam hjemmesidene