Revolusjonerende vedtak på VM-kongressen?

  47

  Som delegat på årets VM i Kuala Lumpur har dagene så langt gått til møter i ITTF Media Committee (medlem),ITTF Congress, ETTU Congress og møte i Nordeuropeisk Union.

  I mediakomiteen diskuterer vi og kommer med forslag til utvikling av bordtennis generelt og på ulike medieplattformer spesielt. ITTF har under mesterskapet hatt 10 personer som kontinuerlig server media og ITTF har imponerende 1,3 mill fans på sosiale medier. Dere kan selv gå inn på ittf.com og følge med på linkene til facebook, youtube, live TV, etc.

  Nytt på dette VM er at de også streamer fra alle divisjoner, fra totalt 8 bord, og kanskje blir det sendt fra kampen til de norske jentene i dag kl 09 30 (norsk tid) mot Uzbekistan.

  Noen korte saker fra ITTF Kongressen.

  Sak 1: Det ble fremmet forslag om å øke beleggtykkelsen fra 4.0 til 4.25. Begrunnelsen var at dette ville få slutt på boosting og usikkerhet for spillerne mht racketkontrollen.
  Tror du det ble vedtatt? Svar nederst i artikkelen

  Sak 2: I dag er det slik at 85 % av racketstammen må være av tremateriale. Forslaget som ble fremmet var at dette skulle fjernes slik at racketen i prinsipp kunne bli laget av alle typer materialer.
  Tror du det ble vedtatt? Svar nederst i artikkelen

  Sak 3: Fjerne touch i serven. I dag blir det som kjent omserve, men man ønsket å fjerne dette slik at spillet skulle gå videre. Slik er det bl.a i volleyball.
  Tror du det ble vedtatt? Svar nederst i artikkelen

   

   

   

  Ble forslagene vedtatt?

  Sak 1: Ikke vedtatt
  Sak 2: Ikke vedtatt
  Sak 3: Ikke vedtatt