REGION SØR MED FIRE LAG PÅ LILLEHAMMER

429
Region Sør ligger etterfulgt av region Øst med antall betalte lisenser

Tekst  Øivind Eriksen
Foto   Ghassan Chaer

Region Sør deltar med 4 guttelag under Ungdomslekene, 2 lag i 13-årsklassen, 1 lag i 15-årsklassen og 1 lag i 17-årsklassen.

Lagleder Øystein Pedersen fortalte at regionen deltok med totalt 10 spillere og 2 lagledere, i tillegg til at flere av spillernes foreldre benyttet muligheten til en Lillehammer-weekend. Klubbene Modum BTK, Husøy & Foynland IF-BTG, Notodden BTK, Drammen BTK og Skien BTK var representert på de 4 lagene.

I forkant av Ungdomslekene har regionen arrangert 5 treningssamlinger. De 3 første samlingene fungerte som uttakssamlinger, mens de 2 siste treningssamlingene var ren oppkjøring mot Ungdomslekene. De 10 spillerne fra de 4 lagene stilte med lagdrakter og treningsdresser.

Øystein skrøt av arrangementet, spesielt det at spillerne fikk oppleve call-area, racketkontroll, innmarsj og presentasjon. Slike elementer løfter arrangementet, og gir et profesjonelt inntrykk av Ungdomslekene. Målet med helga var ikke nødvendigvis å vinne, men å ha en hyggelig weekend med mye bordtennis, lagbygging og gode opplevelser.

Følg Ungdomslekene live på 2 kamera her: https://bordtennis.no/ungdomslekene-2019-livestream/

For informasjon se her: bordtennis.no/ungdomslekene-2019-informasjon/

Resultater oppdateres fortløpende her: https://bordtennis.no/ungdomslekene-2019-resultater/

Følg Ungsdomslekene her: http://www.ungdomslekene.no/