Grenseløs idrettsdag Arendal

270

Skrevet av Anders Haukedalen

Onsdag 12. Oktober ble det arrangert Grenseløs idrettsdag i Sparebanken Sør Amfi i 5grenselor-idrettsdag-i-arendalArendal i samarbed med Sam Eyde Videregående Skole og treningssenterkjeden Friskis og Svettis. Fra NBTF stilte Ghassan Chaer og Anders Haukedalen opp som instruktører, og fikk med seg 1 elev (Erik) fra breddeidrettslinja ved Sam Eyde VGS som hjelpeinstruktør. Dette var andre gang Grenseløs Idrettsdag ble arrangert i Arendal, og det deltok 103 funksjonshemmede i alle aldre fra nærliggende skoler og andre institusjoner.

Arrangementet startet 09:30 med åpningsseremoni og en tale av Fylkesordføreren, etterfulgt av en oppvarmingsøkt med Friskis og Svettis Arendal. Kl 10:00 var det klart for start på aktivitetene. Ettersom det var relativt få deltakere ble gruppene også små, noe som gjorde personlig oppfølging av hver enkelt enklere, positivt for oss og positivt for deltakerne.

Som vanlig rullerte man på aktiviteter med 20 minutter på hver aktivitet, og 5 minutter mellomrom for bytte til neste stasjon, slik at alle fikk prøvd det meste i løpet av dagen.4grenselor-idrettsdag-i-arendal

Også her var bordtennis en av de mest populære aktivitetene, og vi så igjen at flere kom tilbake på slutten av dagen for å prøve litt til. Flere spurte også om det fantes en klubb i nærheten av der de bodde og om det var mulig å få tak i bordtennisutstyr noe sted, vi hjalp selvfølgelig til så godt vi kunne J

Alt i alt en vellykket Grenseløs Idrettsdag i Arendal, mange smil og mye latter – og et par stykker ble nok også bitt av basillen. Vi blir ikke overrasket om vi ser disse i en hall på sørlandet i fremtiden!