Rapport 1. div hokksund

  91

  Seriehelg i Sverige førte til at flere klubber stilte med svekket lag i nest siste og meget avgjørende runde i 1.div. Blant annet fikk vi se Notodden uten brødrene Rønneberg og Varding uten Jonas Berglund.

  I toppstriden vant Lia 6-4 mot sin argeste konkurrent Varding. 6-4 ble det også mot Stavanger og Lia leder med det serien. Laget har tre poeng ned til Stavanger og med kun to kamper igjen mot bunnlagene Fornebu og Kjelsås er opprykket så godt som sikkert. Også andreplassen og sjansen til å spille kvalikkamp virker klar: Stavanger ligger ett poeng foran Varding og har kun Kjelsås og Fornebu igjen.

  I midtsjiktet gikk Eiker og B-72 forbi Notodden. Eiker forsterket med Wang Bing tok fem poeng på fire kamper og klatrer opp til fjerdeplass på tabellen. B-72 tilbake med toppet lag og Torstein Hævdholm som coach, viste at de kan spille jevnt med alle. Notodden uten Espen og Lars Rønneberg fikk det tøft og tapte sine kamper, men med 10 poeng er de trolig sikret plass over nedrykksstreken.

  Under streken finner vi etter helgens kamper fortsatt Fornebu og Kjelsås. Fornebu med Robin Pettersson og Riku Autio i spissen tok litt overraskende poeng mot både Varding og Eiker. Mot Eiker fikk vi også helgens største odds-bombe da Robin slo Wang Bing. Men selv med fem poeng i helgen holdt det ikke til å matche B-72s resultater eller Notoddens forsprang og laget må ta til takke med en syvende plass. Sisteplass på tabellen innehas av Kjelsås. Klubben klarte uavgjort mot Fornebu og seier mot Notodden, men ble nummeret for små mot toppede lag fra Eiker og B-72.

  Til slutt en takk til arrangør Eiker og det lokale publikummet som er med på å skape stemning i hallen.