Rana BTK 2 topper tabellen i 3.divisjon avdeling G

233

Tekst: Jonny Ternlind

Rana BTK 2 topper tabellen – etter samlerunden i Bodø 30/11-1/12.
Klubben vant alle 4 seriekampene i 3.divisjon avd. G, før den andre og avsluttende runden går av stabelen i Bodø 28-29.mars neste år.

Det ble som alltid gjennomført et solid arrangement av den rutinerte arrangøren og staben i Bodø BTK, da første samlerunde av i alt to i 3.divisjon avd. G., ble avviklet i Bankgata Flerbrukshall. Rana BTK 2 vant sine 4 seriekamper, og leder dermed serien med full pott på 8 poeng.

Positive tilbakemeldinger fra arrangementet
Gode og positive tilbakemeldinger ble mottatt av arrangøren fra de i overkant av et 20-talls spillere pluss en del ekstra med foresatte, publikum m.fl. Leder Espen Wiik i Bodø BTK, stod i spissen for den dyktige arrangørstaben, som enda en gang leverte varene.

10 seriekamper gikk av stabelen
Hektisk aktivitet med engasjerte utøvere var involvert i 10 seriekamper i den nordnorske 3.divisjonen. I følgende link; https://bordtennis.no/seriespill/?sesong=2019&avd=3G kan dere se resultatene både fra hver enkelt lagkamp, individuelle resultater og tabell i 3.divisjon avd. G.

Deltar 5 lag fra 4 av våre nordnorske klubber i sesongen 2019-2020
Det deltar som kjent 5 lag fra 4 av de nordnorske klubbene denne sesongen; Bodø BTK 2, Kanebogen BTK, Rana BTK 2, Rana BTK 3 og Tromsø BTK.

Bodø BTK 3
På laget spilte; Sivert Mosand, Alexander Lund Karlsen, Jim Pedersen, Tore Gudmund Pedersen, Michal Holis, Eivind Sollien Larsen og Yngve Madsen.

Kanebogen BTK
På laget spilte; Kristin Breivik, Andreas Stien Ytterstad, Fredrik Yttergård Vahl og Dagfinn Kristiansen.

Rana BTK 2
På laget spilte; Frode Forsmo, Stig Slåttholm, Bjørn Skog, Freddy Hågensen og Jonny Jacobsen.

Rana BTK 3
På laget spilte; Mathias Nilsen Rundhaug, Henning Fjellheim, Hans Christian Fjellheim, Leonora Fjellheim og Christoffer Normann Haueng.

Tromsø BTK
På laget spilte; Erik Eidesen, Oskar Eidesen Lian, Ivan Khrobostov og Sivert Romstad.

Rana BTK 2 vant 4 lagkamper – og leder tabellen
Rana BTK 2 gikk seirende ut av alle sine 4 lagkamper. Med dette så leder de 3.divisjon avd. G. med 8 poeng og 34-6 i kvote, og har satt seg i førersetet før den avsluttende samlerunden i 2020.

Stor takk til alle involverte
Vi vil benytte anledningen til å rette en stor takk til alle involverte i samlerunden. Arrangørstab, spillere, trenere, støtteapparat, overdommer, dommere og publikum m.fl.

Avsluttende samlerunde i Bodø 28-29.mars 2020
Det vil bli spilt 10 seriekamper også i den avsluttende samlerunden i Bodø til neste år. Vi ser frem til nye spennende seriekamper i Nord-Norge.

Presentasjon av 3. DIVISJON AVD. G