Qatar Veteran Open, verdt en tur – les mer nyttig informasjon om hva referansepersonene ”våre” forteller og nyttige opplysninger om arrangementet og landet under

100

Skrevet av Egil Hauge

Referansepersoner som har vært i Qatar for bordtennisoppdrag og opplevelser forteller følgende:

Marianne Troppen Hornes:Marianne med Ma Long
”Har bare gode ord og flotte opplevelser å tilbakemelde om min tur til Qatar. Hyggelige og vennlige Qatarere, følte med trygg og godt ivaretatt der nede. Rent og pent sted. Jeg gikk faktisk helt alene til nærmeste kjøpesenter uten at jeg følte meg utrygg. Man kan gå i «vanlige» klær, men husk badeburka for damer hvis man skal på en offentlig strand å bade. Maten var ok. Og jeg reiser garantert tilbake om jeg får en ny mulighet (som int. bordtennisdommer eller i en annen sammenheng”.

Erik Bergerseter:
”Jeg hadde en flott tur til Qatar, fikk først og fremst oppleve mye god bordtennis.Erik Bergerseter
Det er varmt og fine strender i nærheten Personlig likte jeg å gå rundt på de eksotiske markedene med rimelige smykker, perler og gull. Jeg må tillegge at servicenivået er høyt”.

Tore Eig:
Qatar er veldig annerledes fra hva vi er vant med, for eksempel eksotisk mat og uvant kultur. Det er også spesielt å oppleve “islam i praksis” , hvor kanskje ikke alt er bare positivt med våre øyne, men likefullt en opplevelse. Arkitekturen er spesiell med en enorm ”skyline”.  SoukMarkedene er eksotiske (souk) og noen lever i en enorm rikdom. Dere får i tillegg sol og sommer (det er varmt) og klart vann. Det er også verdt en tur å se på sportsskolen som bl.a Barshim (høydehopperen) har gått på – ASPIRE – med mange innendørs idrettsanlegg under ett tak”.

1000 og en natt?

http://www.reiseguiden.no/reiseguider/orkenferie-i-qatar-4796

Qatar Veterans Open, tidspunkt og muligheter
Det hele foregår i perioden torsdag 8.desember til søndag 11.desember.
Reiser du til Doha i Qatar får du en spennende reise og opplevelser som å spille bordtennis selv, se toppspillere ”live” – arrangøren har opplyst at det kommer stjernespillere i eget opplegg som veterandeltagere får se fritt, få et innblikk i en helt annerledes kultur og klima samt at det gir deg masse sosialt i bordtennismiljø.

Klasseinndeling, spillested, trekning og program
Det er tiårs intervaller i single- og doubleklassene 40 til 60 år, deretter 5 års intervaller. Det legges opp til gruppespill med tre til fire spillere i hver gruppe, der de to beste går videre i cupspill. Treere og firere går til trøsteturnering (consolation event). Spillested er; Ali Bin Hamad Al Attiya Arena,Al Sadd Street, Doha. Program er klart 1.november og trekning foregår 1.desember.

Reise, flyselskap og priser
Det er mulig å reise fra destinasjon i Norge til Hamad Int. flyplass i Doha, Qatar fra NOK 4.000,- tur/retur og oppover. Sjekk ut muligheter og priser selv med Turkish Airlines, KLM, Lufthansa, Emirates, Qatar Airlines osv.  De to sistnevnte flyselskapene er desidert dyrest og best!

Hotell, priser og hva som er inkludert
Du bor på 5 stjerners hotellet  Wyndham Grand Regency  i Doha der prisen for oppholdet er satt til 900 euro om det bestilles enkeltrom og 1.400  euro for to personer i dobbeltrom. I prisen inngår opphold i fem netter, full pensjon, fri transport tur/retur flyplass- hotell. Vær oppmerksom på regler for avbestilling av hotell.

https://www.hotelscombined.com/Hotel/Wyndham_Grand_Regency_Doha.htm

Opplysninger fra arrangøren
Se egen invitasjon og påmelding fra arrangøren med mer detaljert informasjon.

God tur, se for øvrig invitasjonen på engelsk med korrekte og detaljerte opplysninger. 

 

Vedlegg

Fil Filstørrelse
pdf QTTA_Inner_Final 939 KB
pdf QVO PROSPECTUS 2016 378 KB