PRISEN FOR FAIR PLAY TIL FOKUS BTK

280
Eirik Ansnes og Stine Folkeson, arrangørene fra Fokus BTK, klare til NM for yngre

Tekst og Foto Øivind Eriksen

Under helgens NM for yngre ble årets Fair play-pris delt ut.

Det er den norske avdelingen av Swaythling Club International som deler ut denne prisen.

SCI er en forening for tidligere og nåværende ledere, spillere og trenere. Denne foreningen startet veteran-VM på 1980-tallet, og SCI har fremdeles rettighetene til veteran-VM. Under NM for yngre i Høyenhallen var president Christian Ibenfeldt og TD/overdommer Øivind Eriksen jurymedlemmer for årets utdeling av Fair play-prisen.

Fair play er viktig, også ved bordtennisbordet. Det er suverent at våre spillere oppfører seg eksemplarisk ved bordet, og spesielt flott når spillere leverer det lille ekstra som viser verdien av Fair play. Ved tidligere NM for yngre har det utelukkende vært spillere som har mottatt prisen.

Årets NM for yngre har vært meget spesielt på grunn av koronasituasjonen i samfunnet. Mesterskapet skulle arrangeres i Bodø 13. – 15. mars, men ble utsatt. NBTF tildelte senere mesterskapet til Fokus BTK, men den skiftende koronasituasjonen og de stadig skiftende rammevilkårene for hallidrettene i hovedstaden gjorde forberedelsene svært tidkrevende. Bare en snau uke før mesterskapet var det usikkert om det var mulig å gjennomføre årets NM.

Fokus BTK har gjort en fantastisk jobb for å forberede og gjennomføre årets NM for yngre. Mange av klubbens medlemmer har arbeidet dag og natt for å sikre at mesterskapet kunne avvikles innenfor trygge rammer for både spillere, trenere og andre som fikk tilgang til Høyenhallen under NM-helga. SCI-juryen bestemte derfor at Fokus BTK ble årets Fair play-vinner. Under takketalen i Høyenhallen søndag ettermiddag trakk Fokusleder Thor Arvid Dyrerud spesielt frem Stine Folkeson. Stine har lagt ned et stort antall arbeidstimer for å forberede årets NM for yngre, og hun leverte til toppkarakterer.

Gratulerer til Fokus BTK, representert ved Stine Folkeson, og tusen takk for et meget godt gjennomført NM for yngre!