PETTER PILGAARD OG VENDELA KIRSEBOM SKRYTER AV PARAIDRETT OG BORDTENNIS

516
Petter synes det var utrolig gøy med Bordtennis

Tidligere i går fikk Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom prøvd seg på både håndball, bordtennis og el-bandy. Se her

Vi synes det var utrolig gøy med bordtennis og skryter av engasjementet Notodden viser for paraidrett, og mener det er flott å få være med og fremme dette. De forteller at da de ble fortalt om Merete Tveiten og hennes engasjement innen idretten fikk de frysninger, og ble mektig imponert.

Dette er imponerende!

For vår del handler det om det flotte engasjementet vi ser her i Notodden i dag, sa Jorunn Horgen fra Olympiatoppen og Ghassan Chaer fra Norges Bordtennisforbund da de besøkte «Bok- og Blueshuset» på Notoddens Telemarksveka i går.

«Paraveka»

Terje Bergskås i prosjektgruppa på Notodden har ikke lagt skjul på at dette arrangementet er Notoddens søknad om å få til et årlige større paraidrettsarrangement på Notodden, gjerne «Para-veka» – som en del av hele den store TV2-satsingen Telemarksveka. Terje Bergskås er mannen som fikk Telemarksveka og prosjektlederen, bøheringen Tormod Hynne, interessert i Notodden og i at TV2 inkluderer Notodden i sin store satsing på Telemarksveka.

Begrepet «Paraveka» dukket opp for et halvt år siden, under et møte her på Notodden. Og tanken har utviklet seg. På sikt kan dette kanskje bli et nasjonalt, nordisk eller internasjonalt arrangement med mange idretter i løpet av «veka». Tenk for en identitetbygger dette kan bli for Notodden. Parabyen! sa Hynne i går.

Jeg har nettopp hatt kontakt med Cato Zahl Pedersen og jeg tror vi kan få dette arrangementet til Notodden ganske kjapt. Det arbeidet starter vi med på mandag, fortsatte Hynne.

Prosjektleder Kristine Espeland i TV2-sporten bekreftet TV-kanalens interesse

Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom skryter av engasjementet Notodden BTK viser for Bordtennis, og mener det er flott å få være med og fremme dette.

Paraidrett som begrep dukket opp som en del av Telemarksveka for et par måneder siden. For oss blir det som en rettighet. Og får vi en rettighet pleier vi å gå grundig inn i det.

Ros til Notodden BTK

Notodden BTK fikk ros for det arbeidet som er gjort for paraidretten og med parautøver Merete Tveiten, som nå er rangert nummer 14 i verden, konstaterte Ghassan Chaer fra administrasjonen i Norges Bordtennisforbund.

Han mente at Notodden Bordtennisklubb kan være et forbilde for mange klubber, både for arbeidet med unge, ungdom, integrering, veteraner og bedriftsatsingen.