Bare en enkelt-seier for de norske herrene i VM gav sisteplass i puljen

  89

  Perfect 2016 World Team Table Tennis Championships,28 Feb 2016 – 06 Mar 2016, Kuala Lumpur, MAS

  Gruppespillet for begge lagene våre er unnagjort i Lag-VM i Malaysia. Hvordan vil du oppsummere innsatsen og resultatene så langt. Vi stiller spørsmålet til Sportsjef NBTF, Bengt Paulsen:

  – Herrelaget havnet i en tøff gruppe, og om vi skal være realistiske, er nok Mexico den eneste nasjonen Norge på forhånd ble vurdert som gode nok til å kunne slå. De andre lagene er per i dag klart bedre. Eskil Lindholm, Marcus Wærstad og Lars Rønneberg har med få unntak spilt opp mot sitt høyeste nivå, mens vår ener Espen Rønneberg ikke har kommet opp på forventet nivå. Vi håpet at han etter et måneds langt treningsopphold i Kina før VM skulle vise seg frem som den eneren han er og vise vei for de andre, men så har dessverre ikke skjedd. Når vi ikke har en ener som er i form blir det vanskelig å skape resultater.

  – I tillegg får vi skadeproblemer etter bare et par lagkamper. Lindholm sliter med sykdom og hofteproblemer, det samme gjør eldstemann Rønneberg. Coach Maciej Pietizewski jobber hard for å motivere, og få spillerne klare for neste kamp.

  – Skal vi være ærlige, må vi innse at nivået laget spiller på i dag, er for svakt for 2. divisjon. De hadde nok følt seg mer hjemme i 3. divisjon. Den kommende kampen blir den viktigste de har spilt så langt. Etter puljespillet der de ble nummer 6 i 2. divisjon, gruppe G, skal de nå ut mot en femmer i en av de andre gruppene. Vinner de der, holder de seg i 2. divisjon. I VM er det ingen ubetydelige kamper. Alle teller, avslutter sportssjef Bengt Paulsen.

  Tor Hallaråker

  Vedlagt følger link til resultater.
  Resultater VM