Påskehilsen

  132

  Tekst  Christian Ibenfeldt

  I år som i fjor går vi inn i påsken i en svært krevende tid, og dessverre lite aktivitet ved bordet. Men nå nærmer vi oss siste etappe…

  Sesongen har dessverre mer eller mindre forsvunnet i smittevernstiltak og nedstenging, og vi har ikke fått gjennomført verken seriespill , NC eller brorparten av mindre lokale stevner. De fleste NM’ene er utsatt til høste, de siste er fortsatt under vurdering.

  Jeg håper likevel alle fortsatt tenker fremover. Vi vil få en travel høst når vi starter opp en ny sesong, samt tar igjen noe av den inneværende (NM). Det er derfor viktig å holde hjulene i gang – både med klubbdrift og planlegging, men selvfølgelig også med å ta vare på spillerne våre så godt vi kan i disse tider.

  Bruk ledigtiden til å oppdatere kunnskap ; både NBTF og NIF holder en mengde kurs digitalt i disse dager, og det er enda mer i vente. Start planleggingen av neste sesong allerede nå – vi kommer snart med utlysninger på bredde-midler (høyere enn på mange år) som klubbene kan søke på, der de selv kan foreslå tiltak for å bli flere. Vi kommer også snart med en «åpen time» der vi informerer litt om hva som skjer i NBTF om dagen, og litt diskusjoner/svaring på spørsmål.

  Ledergruppen for veteran-EM (EVOC) har holdt seg i aktivitet med ukentlige møter, og går nå inn i en viktig fase: vi må finne folk som vil være med å organisere en av tidenes fester i norsk bordtennis! Vi trenger alle! Unge og mindre unge! Her er både muligheter for å lære noe, ha det gøy underveis og skaffe inntekter til norsk bordtennis. Pengene skal ut igjen til klubbene når regnskapet er gjordt opp. https://bordtennis.no/vi-trenger-akkurat-deg/

  Vi håper også på positive vaksinenyheter fremover, og at vaksinasjonsprogrammet opprettholder fastsatt fremdriftsplan – slik at samfunnet nå gradvis kan åpnes opp. Vi forventer at pandemien har forårsaket frafall i idretten, både blant utøvere og frivillige, men vi skal gjøre alt vi kan for å få dem tilbake igjen. Vi skal ta tilbake idrettsgleden.

  Da gjenstår det bare å ønske alle en god påske. Hvil ut og land batteriene – så starter vi den siste etappen av nedstengingsperioden etter denne lille ferien. Og gjør oss klar for gjenåpning!