Parasamling på Fornebu

314

Tekst: Anne Wiik Nilsen

Denne helgen har det vært Parasamling på Fornebu. Utøverne representerte åtte forskjellige klubber:

Jenny Slettum, Notodden BTK
Marita Ween, Stavanger BTK
Peder Eri, Tingvoll BTK
Jørgen Pedersen, Modum BTK
Ivar-André Skarshaug, Molde BTK
Krizander Magnussen, Stord BTK
Ola Bitnes, Trondheim BTK
Fredrik Skjøld-Hinze, Fokus BTK

Hovedtrener på samlingen var Gundars Rusis, med seg på laget hadde han Karl Erik Rasmussen og Bjørn Lund Nielsen. Det var også flere som stilte opp som sparring.

Samlingen startet fredag ettermiddag med en bordtennisøkte. Gundars ble kjent med utøvernes nivå og spillestil, det var spill mot hverandre, spill mot sparring og kinatrening. Etter treningen dro vi til Olympiatoppen Sporthotell, hvor vi bodde hele helgen. Da middagen var fortært ble det avholdt et møte hvor vi gikk gjennom planer for helgen og hvilke regler som gjelder på samling og turneringer, og så var det sengetid.

Lørdag morgen kl. 0800 møttes vi til frokost før det var avreise til Fornebu og ny bordtennisøkte, en hard økt med høyt tempo og mye kinatrening. Lørdag ettermiddag var vi heldige å ha en veldig god økt med basistrening med Lene Puntervold fra Olympiatoppen. Her fikk utøverne virkelig brynet seg med øvelser som gikk på både smidighet og styrke, og de fikk gode råd for hvordan de kan utføre øvelsene i forbindelse med treningene sine hjemme.

Lørdag kveld spiste vi middag sammen med utøverne på landslaget, som også hadde samling denne helgen, og vi tilbrakte kvelden med dem. Det var Unoturnering og quiz, mye spenning og kåring av glade vinnere.

Søndag morgen var vi på gang igjen – til Fornebu for å runde av helgen med to bordtennisøkter. Det var en sliten gjeng som reiste hvert til sitt søndag ettermiddag, etter veldig god innsats hele helgen.