Para NBTF topper nå 3. divisjon avd. A

  242
  Para NBTF seriemestere i 3. divisjon avd. A

  Tekst: Claus Tjelle

  I helgen måtte Kjelsås BTK 2 avgi poeng til Larkollen. Para er dermed alene på toppen av tabellen. De slo ubeseirede Kjelsås BTK hele 8-2 i den forrige serierunden. Tidligere har Para kun tapt for et toppet lag fra Fornebu BTK 4. Para og Kjelsås skal møtes til avgjørende kamp i mars. Med spillende lagleder Jan Bergersen på plass, vil Para kunne avgjøre den kampen til sin fordel.

  Fornebu BTK 4 stilte ikke lag til serierunden 27. oktober. Oppegård og Langhus fikk walkover, og dermed noen viktige poeng i bunnstriden. Bunnstriden består av seks lag. Langhus lå best an før helgens runde.

  De møtte Askim BTK i helga. Disse lagene har hatt mange jevne oppgjør i 3. divisjon de siste årene. Askim BTK vant denne gangen 7-3, og krøp forbi Langhus på tabellen. Oppegård virker fortapt i bunnen av tabellen til tross for, at de unge spillerne viser fremgang for hver runde. Andres Metssalu måtte svette skikkelig for å vinne mot Victor Sundve Hellevik. Kanskje kan de overraske til slutt likevel? Larkollen vil klare seg med de beste på plass. Vi tror Klemetsrud og Oppegård rykker ned, men Langhus og Askim må også passe seg litt.

  Det er aldri mange tilskuere i 3. divisjon. Derfor var det ekstra hyggelig, at noen fra håndballgruppa i Larkollen IL stakk innom, og lagde litt liv og røre på tribunen. Da Frank Larsen vant siste kampen knepent mot Kjelsås, og sikret et poeng for Larkollen, gikk bølgen på tribunen!