Para NBTF seriemestere i 3. divisjon avd. A

295
Para NBTF seriemestere i 3. divisjon avd. A

Tekst og Foto: Claus Tjelle

Para NBTF vant 3. divisjon avd. A 2018/2019! Steffen Salomonsen, Pablo Jacobsen, Aida Dahlen, Fredrik N Johansen og Nora Korneliussen har spilt for laget. I tillegg har trener Jan Bergersen også spilt noen kamper mot de beste lagene. I kampen mot Kjelsås 2 i november vant Para 8-2. I den siste kampen mot Kjelsås 2 vant de 6-4. Steffen Salomonsen avgjorde med 14-12 i femte sett mot Qian Jade i den siste kampen.

Selv om avdelingen har vært jevnere enn før, har det vært veldig stor nivåforskjell på spillerne.

Laura Krumina ble årets spiller

Laura Krumina ble årets spiller, men også Jan Bergersen, Andres Metssalu, Kristian Roksvaag og Rikard Johansson kunne klart seg bra høyere oppe i divisjonssystemet. Det samme gjelder flere spillere, som har spilt for Fornebu, Larkollen og Para. Nede har lagene har vært noe svakere enn tidligere. Dette kommer blant annet av, at flere lag ikke har stilt med sitt sterkeste mannskap i mange kamper, og har hentet reserver fra sine 4. divisjonslag.

I bunnen av tabellen skuffet Oppegård noe. De unge spillerne kom imidlertid sterkere mot slutten av sesongen. I den aller siste serierunden kunne de imidlertid ikke stille på grunn av skader og sykdom, og sisteplassen var ikke til å unngå. Det andre laget under nedrykksstreken ble Langhus. Larkollen, Klemetsrud og Askim var også lenge involvert i nedrykksstriden.

Det har vært en morsom sesong med spenning helt til slutt. Para vil bli savnet i 3. divisjon, om de skulle rykke opp til 2. divisjon.

Vi ønsker de lykke til i kvalifiseringen!